About Michelle

Welkom op mijn blog, wat leuk dat je een kijkje neemt. Ik ben Michelle, 20 jaar oud en woon nog bij mijn ouders thuis, dat is wel zo makkelijk. Naast mijn studie en naast mijn eigen blog, werk ik één keer per week op de redactie van BodieBoost.

Foto21-instame3-13-3

Ik studeer Communicatie op Hogeschool Leiden, zit momenteel in het tweede jaar. Ik hoop volgend jaar in te stromen in het tweede jaar van Media, Informatie en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het heel leuk om te schrijven, maar vind het ook leuk om bezig te zijn met fotografie. Niets professioneels, meer een hobby. Daarnaast hou ik enorm van lezen, maar door gebrek aan tijd staat mijn bureau vol met ongelezen boeken. Naast boeken lezen, lees ik ook heel veel tijdschriften (vooral fashionminded, maar ook beauty en lifestyle gerelateerd). Ik zou het heel leuk vinden om later op de redactie te werken van een groot tijdschrift (Vogue, Elle, Cosmopolitan) of van een grote blog, misschien wel mijn eigen blog.

Foto13-instame3-13-4

Via mijn blog wil ik alles wat ik leuk vind met jullie delen. Alles wat mij bezighoudt, deel ik hier op mijn blog. De laatste tijd vind ik vooral lifestyle-gerelateerde artikelen erg interessant. Denk dan aan lezen, series en films kijken, koken, health. Ik ben zelf ook veel bezig met mijn eigen gezondheid, die verbeteren. Ik vind het ook interessant om daarover te lezen en te bloggen.

Daarnaast vind ik het heel leuk om met make-up bezig te zijn. Uittesten, reviews schrijven, verschillende looks maken. Dat spreekt me ook allemaal aan. En natuurlijk net als elk ander meisje hou ik van shoppen. Al van kleins af aan vind ik het leuk om anderen te kleden of collages te maken van outfits. Fashion is ook zeker een hobby van me. Er komen niet veel outfit posts online, omdat ik erg onzeker ben over mijn lichaam, maar ook dat ben ik aan het verbeteren en daar zal ik jullie ook zeker van op de hoogte houden.

image

Voor de rest vind ik het leuk dat ik iets speciaals heb, namelijk een getinte huid en kroeze krullen. Veel blogs die ik lees zijn van leuke spontane Nederlandse meisjes. Soms is het ook leuk om te lezen over iets dat gericht is op jou. Daarom schrijf ik ook artikelen over de getinte huid, producten hiervoor en hetzelfde geldt voor kroeze krullen.

Ik wens jullie veel plezier op mijn blog en hoop dat jullie mijn blog vaker zullen bezoeken. Volg je me al op Bloglovin, Twitter en Facebook?

LOVE♥