BEAUTY: Colour my lips in New York City

NYC-1

Iedereen kent de Chubby Sticks van Clinique wel. Sindsdien zijn er verschillende kopieën op de markt gekomen, gemaakt door verschillende make-up merken. NYC bleef niet achter en ik kocht ze een aantal weken terug bij Kruidvat. Er was namelijk een hele leuke actie aan de gang. Ik nam daarom vier verschillende kleuren mee: twee tinten bruin, fel roze en fel rood. Are you ready?

Ze zien er hartstikke leuk uit, simpel maar leuk. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit. Hoe fel zouden de kleuren zijn en zouden ze lang blijven zitten?

NYC-2

NYC-3

Zoals je kan zien zit er een doorzichtige dop op, daarnaast is de kleur van de stick zelf ook in de kleur van de stick? Oké, dat klinkt niet echt logisch. Ik bedoel: de kleur van het omhulsel is hetzelfde als de kleur van de stick. Ze vallen goed op en je ziet meteen met welke kleur je te maken hebt.

NYC-4

De fotocamera wilde de kleuren op mijn hand niet zo goed pakken. De kleuren van de swatches op mijn hand zijn namelijk veel feller dan je op de foto ziet. Beetje jammer. Op mijn lippen zonder flits zie je het al veel beter, met flits lijkt hij weer veel feller dan hij in werkelijkheid is. Zo moeilijk om die kleuren op de juiste manier vast te leggen op foto. Op de laatste foto komt de rode kleur het best tot zijn recht, vind ik.

NYC-5

NYC-6

NYC-7

Ik ben erg blij met deze Lip Colour Sticks van NYC. De kleuren op mijn lippen komen zo goed als overeen met de kleur van de stick zelf. Ze blijven redelijk lang zitten, maar je moet het wel even bijwerken als je iets hebt gegeten en gedronken. Ze glijden makkelijk over je lippen, dat vind ik altijd heel belangrijk en erg fijn. Na een tijdje trekt de kleur een beetje in je lippen, daardoor blijft de kleur redelijk lang zitten. Zeker een aanrader. Ik weet niet precies hoeveel ze per stuk kosten, maar ik denk iets van €4,00. Ik kocht ze voor €5,00 per twee bij Kruidvat.

Heb jij deze Colour Sticks van NYC al in huis of ben je niet van de Chubby Sticks-achtige producten?

LOVE ♥

Comments

  1. Lyanne says:

    Mooie kleuren! Staat je goed ook. Bij mij zouden die kleuren veel te fel zijn. ;)

  2. Deze producten wil ik nog een keer proberen!

  3. Ik heb er vorige week ook twee gekocht. Ik ga ze vanmiddag testen! Ik heb een donker rode tint en een licht roze. Leuke review!
    Marloes / GLAMOURMOES onlangs geplaatst..Lifestyle: Wishlist vakantiebestemmingenMy Profile

join the conversation

*

CommentLuv badge