BLOG BIRTHDAY: 2 jaar + CB Relax Win Pakket!

2jaarwinactie-feature

Niet te geloven hoe snel de tijd gaat. ChellesBlog bestaat (sinds gisteren) alweer 2 jaar. Toen ik begon had ik niet gedacht dat ik twee jaar later nog steeds bezig zou zijn en dat ik 144 volgers via Bloglovin zou hebben. Al die lieve reacties van jullie, mijn lezers, zorgen ervoor dat ik veel plezier heb in het bloggen en daarom ben ik van plan om er nog lang mee door te gaan. Om jullie te bedanken en natuurlijk om het te vieren, heb ik een leuk pakket voor samengesteld. Namelijk Het CB Relax Win Pakket. En jij kunt daar kans op maken. Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal in het pakket zit en hoe jij daar kans op kan maken!

4 maart 2012 plaatste ik mijn eerste artikel op ChellesBlog. Ik hou van schrijven, dat heb ik altijd gedaan. Lezen en schrijven zijn mijn twee favoriete bezigheden. Daarnaast had ik een interesse voor make-up, fashion en koken. Ik wilde alles met elkaar combineren en begon daarom met het schrijven over deze onderwerpen op mijn eigen blog. En dat is echt alweer twee jaar geleden.

Ondertussen heb ik al een aantal vaste lezers (heel leuk om elke keer van jullie een reactie te krijgen) en natuurlijk andere lieve lezers die wel of geen reactie achterlaten. Maakt niet uit bij welke groep je hoort, ik ben je enorm dankbaar en vind het heel lief dat je de moeite neemt om mijn blog te bezoeken. Ik heb gisteren daarom ook de tijd genomen in de stad van Amsterdam (een echte moeite is dat natuurlijk niet, want ik hou van die stad) om leuke spulletjes te kopen om een pakket voor jullie samen te stellen. Even puzzelen met de naam en ik kwam op Het CB Relax Win Pakket.

Kijk je mee naar de spulletjes die ik heb uitgezocht? Gisteren kreeg ik een filter voor mijn camera binnen die ik had besteld op eBay (hier ga ik uiteraard nog een artikel over schrijven) die heb ik vandaag ook gebruikt om de foto’s te maken. Niet voor alle foto’s natuurlijk, maar voor de close-ups.

2jaarwinactie-1

Allereerst twee tijdschriften, omdat ik vind dat tijdschriften lezen een ultieme vorm van ontspanning is. De Women’s Health staat altijd vol met nuttige informatie over gezond eten, leven en bewegen. De Glamour gaat juist over make-up en fashion. Deze tijdschriften behandelen samen mijn favoriete onderwerpen. Nu nog een tijdschrift over boeken lezen en koken en dan zou het pas echt compleet zijn.

2jaarwinactie-2

Ik ben ook even langs de Douglas geweest en ik nam deze twee heerlijk geurende lichaamsproducten mee. Voor een momentje onder de douche en daarna, helemaal voor jezelf!

2jaarwinactie-3

Deze douche smoothie ruikt echt heerlijk! Naar een echte blueberry smoothie, maar dan om je lichaam mee te verwennen.

2jaarwinactie-4

Met dezelfde heerlijke geur, maar dan voor na de douche, namelijk een body lotion. Met een enorm handig pompje!

2jaarwinactie-5

2jaarwinactie-6

2jaarwinactie-7

Wat mij altijd rustig maakt, is het branden van kaarsjes. Daarnaast fleuren ze je huis of kamer ook altijd op. Lieve schattige pastelkleurtjes hebben deze kaarsen, perfect voor de lente.

2jaarwinactie-8

2jaarwinactie-9

Nog een product voor onder de douche, een scrub voor het lichaam van de Etos Wellness lijn. De scrub ruikt naar rozen en is roze :).

2jaarwinactie-10

2jaarwinactie-11

Je kunt een momentje rust ook nemen door je nagels te lakken. Ik vind dat altijd heerlijk. Even helemaal niks doen en me alleen focussen op het perfect lakken van mijn nagels. Weer twee kleurtjes speciaal voor de lente.

2jaarwinactie-12

2jaarwinactie-13

We willen natuurlijk ook ons gezicht goed verzorgen. Ik ben enorm fan van alle Lush producten, want ik ben verliefd op alle geuren. Ook deze toner tab Dream Steam ruikt heerlijk. Hoe gebruik je dit ding en waar is het voor bedoeld? Doe gekookt water in een bak, doe deze toner tab erin en leun over de bak heen met een handdoek. Tijd om te stomen.

2jaarwinactie-14

Veel leuke dingen in dit pakket dus, genoeg om van te genieten en even tijd voor jezelf te nemen. Wil jij kans maken op dit pakket ter waarde van €35,-? Dat kan heel simpel.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat in een reactie hieronder weten waarom jij dit pakket graag wil hebben.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het hiervoor bestemde e-mail vakje.

Wat kun je doen? Hoeft niet, maar is wel heel lief!
– Volg ChellesBlog op Bloglovin
– Like de ChellesBlog Facebook pagina
– Volg mij op Instagram

Je kunt meedoen t/m vrijdag 28 maart 2014 23:59 uur.

2jaarwinactie-15

Ik heb ook nog een andere winactie in petto, maar die komt pas volgende week online. So tell me, waarom wil jij dat pakket graag hebben?

LOVE ♥

Comments

 1. Celine says:

  Hey! Ik was superblij toen ik hoorde dat ik dit pakketje had gewonnen! :D Ik heb hem alleen nog steeds niet ontvangen :( Heb je toevallig enig idee van wanneer ik het pakketje kan verwachten, ik ben hard aan wat relaxtijd toe namelijk na een lastige tentamenperiode hihi :) Groetjes, Céline

 2. Michelle says:

  Iedereen bedankt voor het meedoen aan de winactie. Mijn excuses voor de late reactie, maar ik heb het momenteel zo druk met mijn studie en mijn werk, dat mijn blog er een beetje bij ingeschoten is de laatste tijd. Ik heb zojuist random een winnaar gekozen via Random.org en ik mag Céline feliciteren. Jij hebt het winactie pakket gewonnen en hij komt zo snel mogelijk naar je toe!

 3. Rachella says:

  GEFELICITEEEEERD!

 4. Jessenia says:

  Gefeliciteerd! Je bent een geweldige blogger, ben echt blij voor je ! =)
  K doe gezellig mee :)
  Waarom ik dit pakketje zou willen hebben is, omdat ik eigenlijk nooit iets goed doe voor mijn uiterlijk. Als vrouw zijnde zou dat eigenlijk wel moeten, maar ik heb er nooit tijd voor, of naja niet vaak. Ik hou niet van make-up maar juist van de naturel dingen zoals dit dus! Ik vind ook de merken die van de producten geweldig. Ik heb ze allemaal wel eens een keer gebruikt en ik was zeer tevreden. Maar goed, ik heb er nooit tijd voor en als ik er we, tijd voor heb, heb ik weer geen geld voor de ze producten. Ik zou het daarom zo geweldig vinden als ik dat zou winnen ❤️

 5. Marlies says:

  WOW! Gefeliciteerd! Ik lees je blog al heel lang! Echt geweldig gewoon! De tijd gaat zo snel.

 6. Anne Solveig says:

  Wat een leuk pakket! Gefeliciteerd met je blog :)

 7. Gefeliciteerd! Ik heb jou genomineerd voor het Liebster Award! Neem voor verdere info een kijkje op m’n blog.
  Melissa Charlotte onlangs geplaatst..Liebster AwardMy Profile

 8. LNNK says:

  Wat leuk dat je al weer twee jaar bestaat. De tijd gaat snel he haha. Ik doe gezellig mee aan je winactie hoor :)

 9. Maroussia says:

  Gefeliciteerd!!! Ik wil dit pakket heel graag winnen zou nog een leuk verjaardagskado zijn, ik was 2 maart jarig maar heb helaas nog geen kadotje gekregen omdat ik het pas 22 maart vier ! Ik ben dol op glossy’s zeker nu met dit heerlijke weer. Beautyproducten gebruik ik iedere dag! Ben helemaal verzot op de producten van Lush, helaas is de dichtsbijzijnde Lush winkel in Amsterdam :(

 10. Elvira van der Heijden says:

  gefeliciteerd!! ik volg je op fb, bloglovin’ en instagram als forest_elven :D! <3
  ik zou deze actie graag winnen om de leuke producten te kunnen testen en weer een beetje te kunnen relaxen :)

 11. Anita H. says:

  Waarom ik dit pakket wil hebben? Jeetje…. Ik ben dol op glossy’s en die lees ik vooral graag als ik in de sauna vertoef of als ik op het balkon lig (in de zomer of course). Beautyproducten gebruik ik volop. Een kaarsje brand ik ook heel graag en het roze exemplaar past perfect bij mijn interieur. (De blauwe zou ik weggeven, maar dat is ook het enige item wat ik van de hand zou doen.) Met Lush heb ik onlangs kennisgemaakt en ik ben ook fan! Nagellak is fijn voor als mijn nagels weer lang zijn (lukt in de winter helaas maar zelden). Nou, hopelijk is dit voldoende om te overtuigen….

 12. Stella says:

  Congratulations! Veel liefs, Stella.

 13. Céline says:

  Ooooh wat een mooi pakket! Gefeliciteerd met je blog! Ik vind het super om te zien hoe deze gegroeid is de afgelopen 2 jaar, vooral de foto’s die je maakt zijn hartstikke mooi!
  Ik volg je op Bloglovin :3
  xxx

 14. Marloes says:

  Gefeliciteerd met het 2jarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee. Ik volg je al via bloglovin’ en ook volg ik je via Instagram!

  Het pakketje zou ik graag willen winnen, omdat ik soms te weinig tijd neem om lekker te ontspannen en mezelf te verwennen.
  Marloes onlangs geplaatst..Fashion: Bershka start movingMy Profile

 15. jeej wat gaat de tijd snel he! gefeliciteerd met je blogverjaardag :D ik reageer niet altijd maar ik lees wel altijd je blog! Ik heb alles gedaan wat je vroeg. Waarom ik het pakketje wil winnen? het pakketje ziet eruit als een heerlijk middagje of avondje voor jezelf en dat kan ik op dit moment erg goed gebruiken dus daarom waag ik een poging :D
  xx_Patries_xx onlangs geplaatst..Happy Challege – Positieve gewoonte!My Profile

  • Michelle says:

   Dankjewel! Nou ik zie toch vaak je naam voorbij komen bij de reacties hoor! Heel leuk om te horen dat je mijn blog leest :)

 16. Cindy says:

  Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum! Ik doe graag mee, ik volgde je al op Bloglovin’ en nu ook via Instagram! Erg leuke winactie
  Cindy onlangs geplaatst..Picture Time – maart #1My Profile

 17. Masha says:

  Awh wat een leuke winactie! Ik vind het altijd leuk om je blogjes te lezen :)
  Ik doe natuurlijk mee en volg je al via Bloglovin’!
  Masha onlangs geplaatst..February favoritesMy Profile

 18. Simone says:

  Leuk! Ik volg je al via Bloglovin’ :) Ik doe gezellig mee met deze winactie.

  Enne niet te vergeten: gefeliciteerd met je 2jarige blog!

join the conversation

*

CommentLuv badge