BOOK LOVE: Bookly Bird – De eerste Engelstalige YA-boekenbox in Nederland!

how-it-works-2

Jullie denken misschien: “leeft Michelle nog?” Ja, ik leef nog. Ik weet het, het is alweer veel te lang geleden dat ik een artikel online plaatste. Ik was mijn motivatie eventjes kwijt, maar ik heb hem weer terug hoor. Ik begin over een paar dagen aan mijn master (maar daarover meer in een ander artikel) en daarom had ik zin om mijn blog weer een beetje nieuw leven in te blazen. Om te beginnen met de eerste Engelstalige Young Adult boekenbox in Nederland. Ondertussen is de eerste box alweer uitverkocht, maar gelukkig komt er in september weer een nieuwe. De hoogste tijd om jullie er van alles over te vertellen!

About-us-2-

Marieke en Anja zijn vorige maand de eerste Engelstalige YA boekenbox in Nederland begonnen, genaamd Bookly Bird. Iedere maand komt er een nieuwe box met een ander thema. Wat er precies in de box zit blijft een leuke verrassing tot de box bij jou op de deurmat verschijnt. Wat je in ieder geval elke maand kunt verwachten? Natuurlijk een Engelstalige Young Adult (hardcover) boek en 3-6 bookly items gerelateerd aan het thema van de maand. Marieke en Anja lezen alle boeken voordat ze besluiten of het een plaatsje krijgt in de box en alle boeken zullen nieuwe releases zijn (maximaal twee maanden oud). Nogmaals, wat kun je in ieder geval elke maand verwachten? Een persoonlijk gevulde boekenbox die jouw boekenhartje sneller zal laten kloppen.

Bookly-Bird-banner-3-kopie

Als je net zo van lezen houdt als ik, kun je je misschien voorstellen wat zulk nieuws met me doet. Mijn hart begint sneller te kloppen en ik weet zeker dat ik deze box moet, moet, MOET hebben! Zoals al eerder aangegeven is de augustus box helemaal uitverkocht, maar de september box is er gelukkig nog. Deze maand heeft het thema ‘Thrill Me’ de overhand. Denk aan Sherlock Holmes (like), Divergent (in love with) en Hunger Games (LOVE). Voor slechts €29,95 kun jij hier al jouw eigen Bookly Bird September Box bestellen.

Lots of love,
Michelle

join the conversation

*

CommentLuv badge