CHELLE WRITES: De onmogelijke liefde – Deel #1

Ezra-Aria-1

Een aantal maanden terug plaatste ik het eerste hoofdstuk van mijn eerste FanFic voor Pretty Little Liars online. Ik heb geen idee of het nu wel of niet goed in de smaak viel, maar wat ik me wel besefte was dat het een te lang stuk was om online te plaatsen. Ik zou zelf zo’n grote lap tekst nooit lezen. Daarom heb ik besloten om de hoofdstukken die ik op FanFiction.net gebruik, op te delen in meerdere delen, zodat het allemaal kleine stukjes tekst zijn. Vandaag het eerste deel van de FanFic: De onmogelijke liefde – ik heb de titel inderdaad ook afgekort. Als je het eerste hoofdstuk al hebt gelezen in april, is het misschien niet zo interessant om dit eerste deel te lezen, maar het kan ook werken als een goede geheugen opfrisser. Je kunt dit verhaal trouwens ook lezen als je geen fan bent van Pretty Little Liars en zelfs als je er nog nooit van hebt gehoord, maar als je wel houdt van een zoetsappig en romantisch verhaal. Klaar? Let’s go!

De 19-jarige Aria studeert Engels op Hollis College en krijgt veel les van de 22-jarige Engels professor Ezra. Ezra is net afgestudeerd en is verloofd met zijn vriendin van de middelbare school, Jackie. Aria heeft een relatie met haar jeugdliefde, Holden. Als Ezra twee kaartjes heeft gekregen voor een workshop roman schrijven in New York, vraagt hij Aria mee. Als de twee samen een hotelkamer moeten delen en aan het eind een kus delen, wordt het toch wel heel vreemd. Worden ze verliefd op elkaar? Maar, dat kan toch niet? Een student-docent relatie is verboden.

De eerste dag na de kerstvakantie en ik moet weer naar school. Ik heb er totaal geen zin in, maar ik heb geen andere keuze. Na twee weken zie ik Holden eindelijk weer. Dat zou me eigenlijk heel blij moeten maken en moeten zorgen voor vlinders in mijn buik. Op de één of andere manier voel ik allebei die dingen niet. Ik heb al drie jaar een relatie met Holden. Hij is mijn eerste serieuze liefde. Misschien komt het wel doordat we gewend zijn aan elkaar en we elkaar bijna elke dag zien.

Ik sta voor mijn kledingkast en ik heb geen idee wat ik aan moet trekken. Uiteindelijk kies ik voor een rood met paarse jurk, een leren jasje en biker boots. Ik bewonder mezelf in de spiegel, doe make-up op en besluit dat ik er prima uitzie. Ik kijk snel op de klok en zie dat ik al laat ben. Dan maar geen ontbijt.

Mijn eerste college deze ochtend is Engelse literatuur van professor Ezra Fitz. Ik studeer Engels. Dit is mijn eerste jaar op Hollis College en ik heb het er erg naar mijn zin. Ik heb altijd al van Engels gehouden en van schrijven. Engelse literatuur is daarom ook mijn favoriete vak. Professor Fitz is een erg goede leraar, ook al is hij nog best jong en komt hij zelf vast net van de universiteit af. Veel studenten zeggen dat hij erg knap is, dat zou best kunnen. Ik heb er zelf nooit opgelet. Ik heb Holden en let nooit zoveel op het uiterlijk van iemand.

We moeten mijn favoriete boek ‘To Kill A Mockingbird’ lezen en er een essay over schrijven. Ik heb dat boek al drie keer gelezen, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. De bel gaat om het einde van het college aan te duiden. Ik pak mijn spullen in en net als ik het lokaal uit wil lopen, hoor ik mijn naam. Het is professor Fitz. Ik draai me om en loop naar zijn bureau. “Ja, professor Fitz,” zeg ik vragend. Ik hoop dat er niks mis is. Tot nu toe ben ik de beste student in de klas en dat wil ik graag zo houden.

“Ik zat te denken,” begint professor Fitz. “Ik heb twee kaarten voor een workshop roman schrijven. Het is in New York. Ik wil jou vragen om met me mee te komen. Ik merk dat je Engelse literatuur erg interessant vindt en dat je altijd in je dagboek schrijft. Lijkt het je leuk? Mits het van je ouders mag natuurlijk.” Hij kijkt me vragend aan, terwijl hij twee kaarten omhoog houdt.

Wat zal Aria’s antwoord zijn? Ik zal ernaar streven om elke zondag een nieuw deel online te zetten, maar de aankomende weken – de laatste weken school van dit studiejaar – kan ik me er misschien niet helemaal aan houden. Daarvoor alvast mijn excuses!

Liefs,
Chelle ♥

Bron foto: Pinterest

Comments

 1. Eline says:

  Toen ik de foto zag, had je al meteen mijn aandacht. Wat hou ik toch van PLL zeg. Ik heb ook een enorme crush op Ian Harding, dus dat zal ook wel meespelen :)

  Ben heel benieuwd naar je vervolg! Ik zie trouwens dat je nu deel 5 uit de serie leest, ik heb alle 8 boeken gelezen. Volg je de tv serie ook? Morgen komt de eerste aflevering van het 5de seizoen! :D

  • Michelle says:

   Hahaha wat leuk, ik ook hoor. Daarom heb ik Ezria uitgekozen. Ik ben inderdaad bezig in het vijfde boek, nog steeds. Ik volg de serie, maar ben pas bij seizoen 3. Maar weet wel wat dingen uit season 4 finale. Vind het toch wel spannend.

 2. Kirsty says:

  Leuk geschreven! Je schrijfstijl vind ik erg prettig om te lezen :)

join the conversation

*

CommentLuv badge