CHELLE WRITES: De onmogelijke liefde – Deel #3

Ezra-Aria-1

Omdat het me eergisteren niet is gelukt om het derde deel van het verhaal online te zetten, komt hij vandaag online. Jullie hebben de eerste twee delen al eerder kunnen lezen (klik hier voor het eerste deel en hier voor het tweede). Als je het eerste hoofdstuk al hebt gelezen in april, is het misschien niet zo interessant om dit eerste deel te lezen, maar het kan ook werken als een goede geheugen opfrisser. Het is een FanFiction voor de serie Pretty Little Liars, maar je kunt dit verhaal ook lezen als je er geen fan van bent en zelfs als je er nog nooit van hebt gehoord, maar als je wel houdt van een zoetsappig en romantisch verhaal.

Waar ging het ook al weer over?
De 19-jarige Aria studeert Engels op Hollis College en krijgt veel les van de 22-jarige Engels professor Ezra. Ezra is net afgestudeerd en is verloofd met zijn vriendin van de middelbare school, Jackie. Aria heeft een relatie met haar jeugdliefde, Holden. Als Ezra twee kaartjes heeft gekregen voor een workshop roman schrijven in New York, vraagt hij Aria mee. Als de twee samen een hotelkamer moeten delen en aan het eind een kus delen, wordt het toch wel heel vreemd. Worden ze verliefd op elkaar? Maar, dat kan toch niet? Een student-docent relatie is verboden.

Deel #3
“Kom op Aria, ik heb het nu al een aantal keer gezegd. Zeg maar jij, want anders voel ik me zo oud. We schelen maar drie jaar. Oh, en ik bedoel reserveren voor het hotel. Aangezien het zaterdagochtend nogal vroeg begint, zullen we er vrijdagochtend al naartoe moeten rijden om daar te overnachten.” Ik kijk hem geschrokken aan. Wij samen overnachten in een hotel? Bovendien zou ik hierdoor vrijdag een hele dag colleges missen. Hij ziet blijkbaar de geschrokken uitdrukking op mijn gezicht, want voor ik iets kan zeggen, klinkt zijn stem alweer. “We verblijven natuurlijk in twee aparte kamers in het hotel. En als je besluit om mee te komen, krijg je toestemming om vrijdag de colleges te missen en die later in te halen.”

Ik voel de opluchting door mijn hele lichaam stromen. Het inhalen van de colleges, daar heb ik geen problemen mee. Een beetje extra werk zie ik alleen maar als een uitdaging. Daarnaast is dit echt een hele mooie kans. “Oké, ik zal erover nadenken en mijn ouders vinden het vast geen probleem. U… uhm, ik bedoel je, hoort het morgen.” Ik begin zenuwachtig te lachen en ik voel dat ik bloos. Ik draai me snel om en loop het lokaal uit.

Het is rustig in de gangen, want iedereen zit in zijn of haar college of is in de bibliotheek te vinden. Mijn tweede college begint pas om twaalf uur. Wat betekent dat ik nog genoeg tijd heb om te lezen en na te denken. Ella en Byron, mijn ouders, zijn allebei professors op Hollis College. Ik noem mijn ouders bijna nooit mama of papa, maar ik noem ze altijd bij hun naam. Zo hebben ze mijn broertje Mike en mij opgevoed. Ik weet dat Byron les geeft tot twaalf uur en dat Ella pas om elf uur in haar kantoor te vinden is. Het is nu half elf. Ik besluit daarom het halfuur te lezen en daarna langs te gaan bij Ella om de workshop in New York te bespreken.

Ik probeer me in de bibliotheek te concentreren op het lezen van ‘To Kill A Mockingbird’, maar het lukt me niet en na tien keer proberen, geef ik het op. Ik pak mijn dagboek erbij en begin al mijn gedachten op papier te schrijven. Ik schrijf op hoe blij ik ben met deze kans. Ik probeer te bedenken waarom ik niet mee zou moeten gaan, maar er komt niks in me op. Het is gewoon een hele mooie kans. Ik word uit mijn gedachten gehaald door het trillen van mijn telefoon.

Ik pak mijn telefoon uit mijn tas en zie dat ik een Whatsapp-bericht heb van Holden. “Hé schoonheid! Ik heb college tot 11. Zullen we koffie drinken tot je volgende college? Kunnen we even bijpraten. Ik heb je gemist. X”. Ik zucht.

Waarom zucht Aria? En zal ze met Holden afspreken? Het antwoord kun je lezen in het vierde deel dat – als het goed is – aankomende zondag online komt!

Liefs,
Chelle ♥

join the conversation

*

CommentLuv badge