CHELLES LIFE IN BOOKS: #3 – Januari 2016

Collage-1

In de rubriek Chelles Life in Books kijk ik terug op een maand door de boeken te bespreken die ik in die maand heb gelezen. En dat zijn er af en toe meer dan ik zelf door heb. Tot ik er eens goed over nadenk en de tijd neem om op de maand terug te kijken. In januari las ik 12 boeken. Kijk je mee?

P.S. I Still Love You (To All the Boys I’ve Loved Before #2) van Jenny Han – ♥♥♥♥ (4/5) – recensie
Een mooie afsluiting van Lara Jean’s verhaal en het vervolg op To All the Boys I’ve Loved Before. Een schattige, luchtige en herkenbare young adult.

Holiday Encounters Books 1-3 van Amy Lamont – ♥♥♥ (3/5) – Goodreads recensie
Een erotische boekenbundel met een hoop romantiek. Jammer genoeg, zijn korte verhalen niet helemaal mijn ding. Ik mis namelijk diepgang en karakterontwikkeling.

Deal Breakers van Laura Lee – ♥♥♥♥ (4/5) – recensie
Deal Breakers is een ingewikkeld friends-turn-lovers liefdesverhaal over een tweede kans in de liefde. Het verhaal heeft me gegrepen en de personages hebben mijn liefde gewonnen.

Memphis Black (The Rockers of Steel #1) van M.J. Fields – ♥♥♥ (3,5/5) – Goodreads recensie
Memphis Black is een fantastisch boek over een verboden, onmogelijke liefde tussen een player uit een band en een verlegen danseres, de beste vriendin van zijn zusje. Een echte aanrader voor muziekliefhebbers en aanbidders van sexy gitaristen.

So Much More (Made for Love #3) van R.C. Martin – ♥♥♥♥♥ (5/5) – Goodreads recensie
Een van mijn favorieten van de afgelopen maand. So Much More beschrijft op een prachtige manier hoe liefde wonden kan helen. Sarah en Brandon zijn het perfecte koppel en Brandon is op dit moment mijn favoriete boekvriendje. Hij heeft een manbun. Meer hoef ik niet te zeggen toch?

Corrupt van Penelope Douglas – ♥♥♥♥ (4/5)
Corrupt is een donkere en twisted romance tussen Erika en Michael. Het gaat over haat en wraak, lust en liefde. Ik heb geen aantekeningen gemaakt van dit boek, omdat ik zo diep in het verhaal zat. Ik had het boek dan ook in een paar uur uit. Een aanrader als je van dark romances houdt en tegen nogal zieke verhaallijnen kunt.

College 2

Made for You (The Best Mistake #2) van Lauren Layne – ♥♥♥♥ (4/5) 
Made for You is een schattig, romantisch en grappig verhaal. Lauren Layne is oprecht een van mijn favoriete schrijvers. Ze krijgt het voor elkaar het mannelijke brein op een juiste manier te portretteren en al haar boeken bevatten een gezonde dosis humor.

Knox: Volume 1 (Knox #1) van Cassia Leo – ♥♥♥ (3/5) & Knox: Volume 2 (Knox #2) van Cassia Leo – ♥♥♥ (3/5) 
Knox is een serie die uit vier korte boeken bestaat. Ik vond de serie tegenvallen, maar dat komt omdat ik niet van korte verhalen houd. De Knox-boeken zijn niet mijn favoriet, maar ze lezen makkelijk weg en ze eindigen allemaal in cliffhangers. Waardoor je wel verder wilt lezen.

Archer’s Voice van Mia Sheridan – ♥♥♥♥♥ (5/5) – recensie
Archer’s Voice was het andere favoriete boek van januari. Deze new adult beschrijft het liefdesverhaal tussen een gebroken en stille Archer en de gebroken Bree die recht heeft op een herstart. Het is een boek dat je diep in het hart raakt en die je lang nadat je de laatste bladzijde hebt gelezen nog bijblijft.

The Choice van Nicholas Sparks – ♥♥♥♥ (4.5/5)
Een Nicholas Sparks boek kan het bij mij eigenlijk nooit fout doen. The Choice is een ongelooflijk verhaal over liefde en hoe ver een persoon zou moeten gaan voor die liefde. Het is een echte tranentrekker. Ik kan dan ook niet wachten om de film te zien.

Touch Me Not (Manwhore #1) van Apryl Baker – ♥♥♥♥ (4/5)
Touch Me Not. Een prachtig boek over het overwinnen van angsten. Een boek over de helende krachten van liefde. Twee tegenpolen die nooit dachten verliefd te worden op elkaar, gaan een deal met elkaar aan. Gevoelens ontstaan en als die er eenmaal zijn, kun je ze niet meer uitzetten.

Ik heb een kleine TBR voor deze maand. Ik hou me niet zo aan mijn TBR’s. Dus ik maak geen hele lijsten meer. Ik lees gewoon waar ik op dat moment zin in heb. Ik heb deze maand al drie boeken gelezen: First van M.A. Grant, Unwanted Girl van M.K. Schiller en The Deal! van Elle Kennedy. Dit zijn de boeken die ik in ieder geval nog wil lezen in februari:

Always Room for Cupcakes van Bethany Lopez (voor een recensie)
Unconventional van Avery Aster (voor een recensie)
Out of Focus van L.B. Simmons (voor een recensie)
Every Last Word van Tamara Ireland Stone (een group-read op Goodreads)

Reading Challenge 2016: 12/120

Welke boeken las jij in januari? En hoeveel boeken ben jij van plan te lezen dit jaar?

Lots of love,
Michelle

“Inside, it was my deepest hope that my love would be enough to heal his wounded heart.” (Archer’s Voice, Mia Sheridan)

Comments

  1. Lieke says:

    Ik wil de boeken van Jenny Han ook lezennnnnn D: Ooit maar een keer bestellen, binnenkort of zo :’D

join the conversation

*

CommentLuv badge