CHELLESLIFE IN PICS: Week 49 + 50

12-12 Focus

Er zijn alweer twee weken voorbij. Het zijn uiteindelijk nog best veel foto’s geworden, wat ik eigenlijk niet had verwacht. Deze keer bijna geen food-foto’s, omdat er nu elke week een aparte food diary online komt. Ik vind het dan onzinnig om die foto’s dubbel te plaatsen. Alle twee de weken heb ik vooral stage gelopen, natuurlijk. Wauw, nog maar 6 weken stage, dat vind ik eigenlijk best raar om te geloven. Voor de rest ben ik dit weekend uit eten geweest (I can cross that of off my list). Heb ik vorige week sinterklaas gevierd en ben ik ook voor ChellesBlog lekker aan het werk geweest.

2-12 Zonsondergang

Deze prachtige zonsondergang zag ik vanuit de bus toen ik onderweg was naar huis van stage. Ik vond hem zo prachtig, dat ik er gewoon even een foto van moest maken. Als ik naar deze foto kijk, word ik alleen al blij!

3-12 Pantoffeltjes

Schoentjes uit op stage en deze heerlijke warme sloffen aan. Ik vind ze zo schattig en krijg er echt een wintergevoel bij. Ik draag eigenlijk nooit pantoffels, zelfs niet in de winter in huis, maar speciaal voor stage heb ik deze sloffen aangeschaft. Ik draag ze nu af en toe ook thuis, maar toch niet erg vaak.

4-12-1 Sporten

Vorige week woensdag na mijn stage was ik enorm goed bezig. In plaats van gelijk naar huis, ging ik eerst nog even langs de sportschool in Amsterdam. Daar heb ik een uur lang mezelf in het zweet gewerkt en ik voelde me daarna echt heerlijk. Dat heb ik nog nooit gehad na het sporten, dus blijkbaar heb ik iets goed gedaan.

4-12-2 Cameratas

Toen we die woensdagavond gewoon rustig op de bank tv aan het kijken waren, werd er opeens op het raam geklopt. Sinterklaas en zwarte piet kwamen cadeautjes afleveren. Ik heb deze super leuke cameratas gekregen. Wat ben ik daar blij mee! Ik neem mijn camera eigenlijk nooit mee, omdat de cameratas die ik eerst had, veels te groot is. Dus soms neem ik hem gewoon los in mijn tas mee, maar daardoor beschadigt hij snel, vooral omdat ik de lensdop kwijt ben. Nu kan ik mijn camera gewoon weer meenemen zonder me druk te maken dat het kapot gaat of dat ik met iets enorm zwaars moet sjouwen.

5-12 FotoBlog

Op sinterklaas vierden wij geen sinterklaas, dat deden we de dag erna pas. Wat ik wel deed op 5 december? Mijn foto in de sidebar veranderen, ik was wel weer toe aan verandering en ik vond deze foto erg leuk.

6-12-1 Buy Gifts

We gingen pas op het laatste moment cadeautjes halen voor vrijdagavond, namelijk vrijdagmiddag pas. Snel samen met Jessica een leuke trui uitzoeken voor mijn vader. Deze hebben we uiteindelijk niet genomen, we vonden namelijk een leukere.

6-12-2 Handschoenen

Toen we toch bij H&M waren voor cadeautjes, paste ik even snel een aantal handschoenen. Ik heb eigenlijk zat handschoenen thuis, maar ik vind ze allemaal niet leuk. Ik heb er uiteindelijk geen gekocht, maar dat kwam goed uit. Waarom? Van de sint kreeg ik die avond handschoenen waarmee je gewoon je touchscreen kunt bedienen. Helaas waren ze al kapot toen ik ze kreeg, dus moet ik ze nog gaan ruilen. Maar super handig!

6-12-3 Gourmet

Voordat we cadeautjes uit gingen pakken, werd er nog gegeten. We gingen gezellig gourmetten. Is voor mij eigenlijk altijd lastig, omdat ik snel te veel eet, maar het viel deze keer wel mee (meer lees je hier).

6-12-4 Snoepgoed 6-12-5 Cadeaus

Na het eten was het tijd om cadeautjes uit te pakken. Tijdens het cadeautjes uitpakken stond er veel lekkers op tafel, waar ik braaf heel weinig van heb gepakt. Het was lastig, maar het is me gelukt. Ik had eigenlijk 3 jokers ingecalculeerd voor die avond, maar eindigde de avond maar met 1 joker. Hoe nice! Veel leuke cadeautjes gehad, maar daar wil ik eigenlijk nog een apart artikel over maken.

7-12-1 Squash

De volgende dag stond ik samen met Jessica op de squashbaan. Het was mij de eerste keer en ik bleek er eigenlijk niet eens heel slecht in te zijn. Ik vond het hartstikke leuk en ik ga nu proberen om elk weekend met haar te gaan squashen. Helaas is dat dit weekend niet gelukt, omdat Jessica tijdens de les (ze doet ook mee aan de lessen op zaterdagochtend) gevallen was. Het leek ons daarom niet heel verstandig om ‘s middags weer te gaan squashen.

7-12-2 CleanRoom

Daarna heb ik ook nog mijn kamer opgeruimd, niet helemaal, want er moet nog veel gebeuren. Maar ik heb mijn bureau eindelijk netjes gemaakt en mijn vakjeskast opgeruimd. Schade? 3 vuilniszakken vol troep. Ben benieuwd naar de troep die ik weg kan gooien na het opruimen van mijn planken. Links hierboven zie je mijn magazine stash. Ik heb er echt megaveel, niet normaal. Rechts, mijn nagellak stash.

9-12 Kerstboom

Na het weekend gingen we van sinterklaas gelijk naar kerst met deze kerstboom! Toen ik thuiskwam van stage stond hij opgetuigd en al in de woonkamer. Het is raar, maar zelfs met die kerstboom en andere kerstversiering in huis, zit ik totaal niet in de kerstsfeer. Voor mijn gevoel is 2013 net begonnen, maar dat is helemaal niet zo.

10-12 Rijksmuseum

Omdat ik vlak bij museumplein stage loop, moet ik daar ook de tram pakken. Het viel me dinsdag op hoe mooi het rijksmuseum eigenlijk is, vooral als het begint te schemeren.

11-12 lunchbox

Voor BodieBoost moest ik een wishlist maken die gisteren online is gekomen op de blog (klik hier). Toen kwam ik deze lunchbox tegen en ik vond hem zelf ook enorm handig. Ik heb hem maar ook gelijk op mijn lijstje gezet.

12-12 Focus

Na het lezen van een artikel van the Self Help Hipster, ja alweer, besloot ik het donderdag eens mindfull aan te pakken. Ik besteedde mijn volledige aandacht aan hetgeen waar ik mee bezig was. Dat betekende mijn Chai Tea Latte rustig zittend opdrinken op het station, in plaats van lopend naar de trein. Ook geen muziek tijdens het werken. En als ik ging eten, lunch of tussendoortje, ging de laptop dicht en focuste ik me op het eten en ging ik niet door met werken (wat ik normaal doe). Onderweg naar stage kwam ik deze ‘kerstboom’ tegen. Je kunt het op de foto helaas niet zo goed zien, maar er zat een vrouw in de ‘kerstboom’ en ze zong allerlei kerstliedjes.

13-12-1 Mamashaar

Kijk, mijn mama’s haar. Lekker experimenteren, want we willen het graag hebben zoals het haar van Edsilia Rombley, dat we de avond ervoor hadden gezien bij RTL Late Night. We zijn nu op zoek naar krulspelden, want dit was toch niet helemaal wat we wilden, maar toch vind ik het super leuk!

13-12-2 Costes

We waren in het centrum en gingen even langs Costes om een bestelling op te halen en om de sale te bekijken. Veel artikelen zijn daar nu 50% afgeprijsd, dat is nog eens fijn shoppen. De bestelling was een jas en een ketting. Helaas zit de jas niet heel lekker en lijkt het te veel op de Mango winterjas die ik al heb. Daarom ga ik die ook terugbrengen en in de plaats daarvoor een heel leuk vest en blouse in de sale shoppen, want ik heb veel leuke dingen gezien. Waaronder de broek hierboven. Maar hij zat eigenlijk net niet goed. Bij mijn benen wel, maar bij mijn buik te groot. Daarnaast vond ik mijn benen niet echt leuk uitkomen in die broek. Dus die wordt het helaas niet. Wat zijn de paskamers daar trouwens klein, totaal niet fijn. Gelukkig hebben ze wel super leuke dingen daar!

13-12-3 Cheyenne

Vrijdagavond keken we naar de halve finale van The Voice. Ik stemde nog op Cheyenne, want ik ben echt fan van haar stem. Als zij een liedje zingt, dan raakt het me. Zoals de versie van Formidable die ze heeft gemaakt en tijdens de kwartfinale zong, daar ben ik echt weg van. Ik luister hem bijna elke dag wel een aantal keer. Heel jammer dat ze eruit is, heel oneerlijk ook. Maar ik geloof erin dat zij nog heel ver gaat komen.

14-12-1 Work

Zaterdag zat ik in een lekkere vibe, qua eten en qua werken. Ik heb de hele dag lekker veel artikelen getypt en foto’s gemaakt voor ChellesBlog. Ik werd ook lekker vrolijk toen ik zag dat ik op de 123 followers zit bij Bloglovin. Ik word zo blij van al jullie lieve reacties. Ik heb de smaak weer te pakken qua schrijven en vind het weer leuk. Daarom hebben jullie de afgelopen tijd ook weer meer artikelen voorbij zien komen dan anders. Ik hoop dat deze vibe er lekker in blijft.

14-12-2 Is Morus

Zaterdagavond gingen we uit eten samen met vrienden van mijn ouders bij het Italiaanse restaurant Is Morus. In oktober waren we daar ook al en van het weekend dus weer. Deze keer nam ik een andere pasta en ook deze pasta was weer verukkelijk. Als toetje deze overheerlijke tiramisu, die weer anders was dan de vorige keer, meer koffiesmaak, maar dat maakte hem natuurlijk niet minder lekker.

14-12-3 Uil

Na het eten gingen we nog even iets drinken bij hun thuis. Wilma is dol op haken en heeft deze super leuke uilen gemaakt. Ik vind ze echt super leuk. Wat denken jullie? Schattig hè?

Wat hebben jullie de afgelopen twee weken allemaal gedaan? Ik ben benieuwd!

LOVE♥

Comments

 1. Sas says:

  Leuke foto’s!

 2. Vanessa says:

  Leuke foto’s! Die gourmet ziet er heerlijk uit. Wij gaan met kerst fondue’n, is ook wel lekker.

 3. Anne Solveig says:

  Leuke foto’s!

 4. Cindy says:

  Die uiltjes zijn echt superleuk!
  Cindy onlangs geplaatst..Winactie: Win een nieuwjaarspakketje!My Profile

join the conversation

*

CommentLuv badge