HOLLYWOOD HEIGHTS

Hollywood Heights de televisieserie gaat over Eddie, de grote rock star uit Hollywood en Loren, de girl-next door en nobody uit Tarzana, The Valley. Ze hebben in het begin totaal niks met elkaar te maken, de enige link is dat Loren een grote fan van Eddie is. Wanneer Eddie een singer/songwriter-wedstrijd organiseert doet Loren mee met dank aan haar beste vriendin Melissa, afgekort Mel. Zo begint het contact tussen de twee. Wat zal er gebeuren tussen deze twee, dat zie je allemaal in de show. Genoeg drama. Ik ben er serieus verslaafd aan en ik hoop echt dat er een tweede seizoen komt. Tot nu is er alleen nog een seizoen 1, maar die bestaat wel uit 80 afleveringen. 80 x 45 min kijkplezier dus.

Toen dat was afgelopen, of eigenlijk daarvoor nog begon ik FanFics over Hollywood Heights te lezen en begon ik ze ook zelf te schrijven. Vooral op de pagina FanFiction.net, dat is nog lekker anoniem. Maar nu wil ik ze ook op mijn blog gaan publiceren, maar dan wel in het Nederlands. Ik ben benieuwd of er mensen zijn die het leuk vinden om dit te lezen. We shall see. Ik heb al meerdere FanFics geschreven (klik op de titel van de FanFic om ernaar toe te gaan):

– My Story About Loren And Eddie (mijn eerste FanFic)
– Friendships And More
– Dinner At The Tate’s (One-Shot)
The Kiss We Shouldn’t Have Shared
– Best Friends Sometimes Turn Into More (mijn nieuwste FanFic)

Alle FanFics, behalve Dinner At The Tate’s, zijn nog een proces in working. Ze zijn dus nog niet klaar en er komt dan ook af een toe een chapter/hoofdstuk bij. Voor de duidelijkheid, de rechten van het verhaal en de karakters van Hollywood Heights heb ik niet. De enige rechten die ik heb is mijn eigen plot.