MUSIC: Favorite Music Friday #4

FavoritesMusicFriday04

Zoveel nieuwe muziek en nieuwe albums dat je soms door alle bomen het bos niet meer ziet. In de rubriek Favorites Music Friday deel ik mijn favorieten. Vandaag het album van Troye Sivan en liedjes van Sia, Rita Ora, Beyoncé en Coldplay.

Blue Neighborhoods – Troye Sivan

Door Annemerel ben ik eigenlijk naar Troye’s muziek gaan luisteren. Ze noemde hem al een paar keer op haar blog en daardoor werd ik nieuwsgierig. Ik zocht hem op in Spotify en I was hooked. Toen was zijn nieuwe album nog niet uit, dus ik plaatste al zijn losse nummers in mijn favorieten-lijst. Ik kwam er zelfs achter dat blogs schrijven een stuk makkelijker ging met oordopjes in en zijn muziek aan. Zijn album kwam 4 december uit en het voelde als een Sinterklaascadeau (ook al vierden we geen Sinterklaas). Sindsdien staat Troye op repeat: random, tijdens het douchen, tijdens het lezen en schrijven, onderweg. De gewone versie van het album bestaat uit 10 liedjes, maar ik beluister de deluxe-editie en die heeft 16 songs.

Favoriete songs: WILD, FOOLS, EASE, THE QUIET, TALK ME DOWN, COOL, YOUTH, BLUE.
Minst favoriete songs: -, zijn er niet.
Hartjes: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (9/10)

Alive – Sia

Op haar nieuwe album moeten we nog eventjes wachten, die komt volgende maand uit. Haar vorige album viel in de smaak, dus ik ben benieuwd.

Coming Home – Rita Ora

7 Years – Lukas Graham

Runnin’ – Naughty Boys, Beyoncé, Arrow Benjamin

Ik vind dit liedje al heel goed, maar ik vind vooral de videoclip heel erg mooi.

Hymn for The Weekend – Coldplay ft. Beyoncé

Ik kwam er net achter dat het nieuwe album van Coldplay eindelijk op Spotify staat, dus daar ga ik de komende tijd eens goed naar luisteren. Wie weet staat Coldplay straks ook op repeat (samen met Troye en Justin). Tot die tijd staat Hymn for The Weekend van Coldplay en Beyoncé tussen mijn favorieten.

Lots of love,
Michelle

“You’re driving me wild.” (WILD – Troye Sivan)

Comments

  1. Kim says:

    Oh jeetje, volgens mij loop ik flink achter want de meeste nummers ken ik niet!

  2. Vivian says:

    Ik heb de muziek van Troye Sivan ook onlangs ontdekt en man, wat kan die jongen zingen!

join the conversation

*

CommentLuv badge