RANDOM PICS: Amsterdam 20-04-14

IMG_7378

Vorige week donderdag was ik in Amsterdam voor werk. Ik ging samen met een collega thee proeven bij TeaBar. Ik had dan ook mijn fotocamera bij me. Ik liep het stuk van Centraal naar TeaBar en besloot ondertussen wat foto’s te maken. Ik vind ze eigenlijk best wel goed gelukt en wil ze daarom graag met jullie delen. Een aantal foto’s bij het Centraal in de buurt en twee foto’s tijdens het thee proeven. Enjoy!

IMG_7374 IMG_7375 IMG_7378 IMG_7379 IMG_7380 IMG_7381 IMG_7382

Ook al ben ik elke dag in Amsterdam, ik vond dit toch best wel een leuk half dagje uit. Normaal ben ik er voor school en ik kom verder niet in de stad of ergens. Het is dus wel leuk om eens echt in Amsterdam te zijn als een soort ‘toerist’.

Kom jij vaak in Amsterdam? Wat vind jij van onze hoofdstad?

LOVE ♥

Comments

 1. Nienke says:

  Leuk! Ook mooie foto’s

 2. Dionne says:

  Amsterdam is ook heel mooi!

 3. Eline says:

  leuke foto’s!

 4. Sharrel says:

  Super mooie foto’s heb je gemaakt zeg!

  x
  Sharrel onlangs geplaatst..MALTA HERE I COME!My Profile

join the conversation

*

CommentLuv badge