WISHLIST: All I want for Christmas…

ChristmasWishlistChellesBlog-2.1

Wat gaat de tijd eigenlijk snel. Over een klein weekje is het alweer kerst. Ik kan het eigenlijk bijna niet geloven, want voor mijn gevoel is 2013 net begonnen. Toch is het zo en hebben we nog maar iets minder dan twee weken in 2013. Hoog tijd om een wishlist te maken. Eigenlijk doen we dit jaar geen cadeautjes, dus is deze lijst overbodig, haha, maar ik wil deze lijst toch even met jullie delen, want mijn verjaardag komt er toch ook alweer bijna aan.

ChristmasWishlistChellesBlog-2.0

1. Michael Kors Horloge – €229
2. Bosch Sapcentrifuge – €75
3. Dakine Rugzak – €39
4. Black+Blum Box Appetit - €21,50
5. Canon Macro Etension Tube – $6
6. Urban Ears Plattan Headphone – €60
7. Alfi TravelMug II – €16

Ik wil eigenlijk een nieuwe lens voor mijn camera, maar daar ben je al veel geld voor kwijt, daarom ga ik voor de Macro Extension Tube die je tussen je huidige lens en je camera kan zetten waardoor je al mooie close-up foto’s kan maken, zonder nieuwe lens. Die is een stuk goedkoper, zeker als je hem via eBay koopt.

Om heel handig salades mee te nemen naar school of werk, wil ik deze lunchbox. Hij is hartstikke leuk en heeft twee aparte vakken en nog een apart saus/dressingreservoir. En om dan handig thee of koffie mee te nemen, zodat ik het onderweg op kan drinken een thermosfles, maar deze keer wel eentje die goed is. Ik heb er een van Starbucks, maar die lekt en houdt de vloeistof totaal niet warm. Om alle spullen mee te sjouwen elke dag naar school en stage deze super leuke rugzak van Dakine. Ik vind het leuker om met een schoudertas rond te lopen, maar een rugzak is veel handiger en deze is wel echt heel erg leuk.

Om muziek te luisteren onderweg de Urban Ears koptelefoon, met deze koptelefoon kun je met twee koptelefoons tegelijk luisteren, super handig. Ik wil graag de sapcentrifuge hebben om lekkere sapjes te maken. Sapjes zijn lekkerder en gezonder als je ze zelf maakt en met zo’n juicer kun je ook afwisselen met fruit en groenten. Als laatst graag de horloge van Michael Kors, die wil ik al echt heel lang. Ik vind hem gewoon heel mooi en je kunt de tijd er goed op aflezen.

Wat staat er allemaal op jullie lijstje?

LOVE ♥

Comments

 1. Cynthiiaa says:

  Leuke items staan er op je prachtige wishlist! Sowieso het horloge van Micheal Kors.. de kleur. Oh smelt! Een travelmug is zo handig. Ik vroeg hem enkele jaren geleden ook voor kerst van de Starbucks. Als ik weg moet ofzo en ik heb het koud, thee erin. Of tijdens de footballwedsttrijden, want dan blijft de thee lekker lang warm. :p

  • Michelle says:

   Het was zeker een mooi lijstje! En ik was zo blij dat ik 1 ding van het lijstje ook daadwerkelijk heb gekregen. Niet precies dezelfde als in de collage, maar een rugzak voor stage. Super handig!

 2. Simone says:

  Wat een leuke dingen heb je op je lijstje staan! Wij doen eigenlijk niet echt aan kerst met cadeautjes, alleen bij mijn vriend wel. En ik heb gehoord dat de kerstman ook voor mij langs komt! :)
  Simone onlangs geplaatst..Weekje vakantie in DrentheMy Profile

  • Michelle says:

   Super leuk toch! Wij doen eigenlijk ook geen cadeautjes hoor, ik vond het grappig om een lijstje te maken, aangezien ik binnenkort ook jarig ben

 3. Xan says:

  Mooie wishlist. Ik wil graag een nieuwe laptop.dat is echt nummer 1.

 4. Dana says:

  Leuke verlanglijstje! Grappig om te zien dat het heel anders is dan de mijne!

 5. wat een leuk lijstje, ik heb meer boeken en dvds enzo :P
  xx_Patries_xx onlangs geplaatst..Het dankbaarheid Project #1 (2013)My Profile

  • Michelle says:

   Hahaha ik bedacht me later passen dat er een heleboel boeken en dvd’s zijn die ik graag wil hebben, maar die niet op het lijstje staan. Waarschijnlijk omdat mijn lijstjes normaal alleen uit boeken en dvd’s bestaan en ik wilde eens wat anders

 6. Cindy says:

  Wat een leuke originele wishlist! Het horloge zou ik ook wel willen hebben, maar ik heb een klein wishlistje: kerstcd van Michael Bublé, boek “Bloggen als een pro”, Fashioncheque of een bon van Hunkemöller. Fijne kerstdagen!
  Cindy onlangs geplaatst..Kruidvat Bodyfruit Body Butter Pink Grapefruit & LemonMy Profile

join the conversation

*

CommentLuv badge