5x MUURDECORATIE TIPS: Wat hang je aan de muur?

5x MUURDECORATIE TIPS: Wat hang je aan de muur?

Muurdecoratie tips: wie is er niet naar op zoek. Je kan in je huis de mooiste meubelen plaatsen en de leukste kleurstijlen uitzoeken, maar zonder leuke muurdecoraties wordt het maar zelden wat. Je zou daarom kunnen zeggen dat muurdecoratie je huis echt tot leven brengt. Daarom geven we je in dit artikel muurdecoratie inspiratie. Op die manier kan jij je muur beter decoreren en je huis meer tot leven laten komen.

Wanddecoratie tips: hang een IXXI aan de muur

Een van de eerste muurdecoratie tips die we je willen geven is om een IXXI aan de muur te hangen. Een IXXI is eigenlijk een grote foto die is opgebouwd uit meerdere kleine foto’s. Eigenlijk is een IXXI meer een collage dan een poster. Een IXXI kan je bestellen met standaard foto’s, maar je kan ook je eigen IXXI creëren. Op deze website kan je meer wanddecoratie voorbeelden vinden waarin een IXXI is gebruikt om de wand te verfraaien. Door een IXXI in je huis te hangen creëer je in ieder geval een enorme blikvanger waardoor je huis veel meer tot leven komt.

Muurdecoratie inspiratie: stoer moet staal!

Als je je op zoek bent naar muurdecoratie voorbeelden dan moet je ook eens kijken naar stalen items die als wanddecoratie kunnen dienen. Denk bijvoorbeeld aan een stalen wereldkaard of andere metalen items. Voorwerpen die van staal zijn gemaakt geven je huis al snel een pure en stoere look. Zeker als je een huis met een industriële inrichting hebt, is een stalen wanddecoratie erg mooi. De stalen wanddecoratie versterkt dan het gevoel van robuustheid.

Wanddecoratie tips: hang kleden aan de muur!

Er zijn niet veel huizen te vinden waar mensen geen vloerkleed hebben. Er zijn echter mindel huizen te vinden waar mensen een kleed aan de wand hebben hangen. Er zijn echter wel muurdecoratie voorbeelden te vinden waar mensen een kleed aan de muur hangen. Een wandkleed heeft onder andere als voordeel dat het een vrij warme uitstraling heeft. Daarnaast heeft een wandkleed het voordeel dat het het geluid dempt. Dat is niet alleen prettig voor je buren, maar vaak is een wandkleed ook heel bevordelijk voor de geluidskwaliteit. Als je een mooi geluidssysteem in je huis hebt staan en je hebt kale muren, dan zal je merken dat je geluid een stuk mooier wordt op het moment dat je een wandkleed aan de muur hangt.

Meer muurdecoratie tips: hang een wijnrek aan de muur

Om je meer muurdecoratie inspiratie wilt hebben geven we je de volgende tip: hang een wijnrek aan de muur. Als je een wijnliefhebber bent dan kan het heel leuk zijn om een wijnrek aan de muur te hangen. Op die manier heb je niet alleen een mooie wanddecoratie, maar heb je ook nog eens een mooie plek om je wijnvoorraad op te hangen. Een extra muurdecoratie tip: voorzie je wijnrek van led-lampjes, zo vestig je extra de aandacht op je muurdecoratie.

Wanddecoratie voorbeelden: maak het persoonlijk

Om je nog meer wanddecoratie voorbeelden te geven wijzen we je er graag op dat het heel leuk kan zijn om de muren te behangen met persoonlijke items. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van je reizen of van je kinderen. Op die manier heb je je beste herinneringen altijd in het zicht. Daarnaast heb je een voordeel bij grote muren: hoe groter de muur, hoe meer herinneringen je er op kwijt kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *