Chelle keurt: Bij Hartje in Zwolle

Bij Hartje Zwolle

Elke horecazaak probeert een bepaalde stijl neer te zetten. Vaak ligt de stijl die wordt gerealiseerd ook in lijn met het concept dat men heeft uitgedokterd. Dat geldt zeker voor Bij Hartje Zwolle. Deze hotspot wil er graag voor zorgen dat iedereen bij haar aan zijn of haar trekken komt. Men probeert dit enerzijds te realiseren door een uitnodigend interieur dat ietwat klassiek aandoet. Dit interieur staat echter in schril contrast met de hippe manier waarop er hier de leukste en lekkerste gerechten aan je worden aangeboden.

Een plank vol met lekkernijen

Het concept waar Bij Hartje Zwolle gebruik van wordt gemaakt is er eentje die eigenlijk iedereen wel weet te overtuigen. Je bestelt hier geen grote gerechten, maar wel een samenstelling van verschillende kleinere gerechtjes. Elk gerechtje beschikt over een prijskaartje van tussen de 2 en 4 euro en wordt gepresenteerd op een houten plankje. Door deze manier van werken kan iedereen precies die gerechtjes bestellen die hij of zij wenst. Lust je iets niet dat op de kaart staat? Dan laat je het er gewoon van tussenuit. Op deze manier krijg je steeds een plankje op de tafel aangeboden die helemaal klaar is om aan te vallen! Ook ongelofelijk veelzijdige maaltijden zijn op deze manier natuurlijk steeds gegarandeerd.

Een klassiek interieur met opvallende elementen

Het interieur van Bij Hartje Zwolle is in de basis vrij donker. Dit zorgt er voor dat ze een ietwat klassieke indruk nalaat. Dit gezegd zijnde hebben de uitbaters van de zaak er wel alles aan gedaan om er voor te zorgen dat het geheel toch wat meer “cachet” kreeg. Het resultaat is onder meer de integratie van prachtige, stevig uit de kluiten gewassen designlampen die het geheel toch een speciale, extra touch geven. Wil jij dus met andere woorden op een lekker hippe manier kunnen genieten van de leukste gerechtjes in een verrassend kader? Dan zou je zeker en vast een bezoekje aan Bij Hartje Zwolle kunnen overwegen!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ZWOLLE
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *