Chelle keurt: Blonde Pater in Nijmegen

Café de Blonde Pater Nijmegen

De beste koffie van Nijmegen? Die drink je volgens velen in het uitnodigende café ‘Blonde Pater’. Sinds jaar en dag staat dit café er om bekend haar gasten te voorzien van de lekkerste koffie die je, je maar kan inbeelden. Ook wanneer je liever een ander drankje drinkt is dat geen probleem. Blonde Pater Nijmegen zorgt er voor dat iedereen er zich op en top thuis voelt. Dit ongeacht de voorkeur(en) waarover je beschikt. Niet alleen de fantastische kwaliteit van de koffie is een goede reden om een bezoek aan de Blonde Pater te overwegen. Wat namelijk bovendien ook te denken van het warm ingerichte interieur? Deze garandeert alle gasten een optimale gezelligheid in alle seizoenen van het jaar.

Een warm en gezellig karakter

Gezelligheid troef bij de Blonde Pater Nijmegen. We vragen ons af wat er nu precies verantwoordelijk is voor deze uniek aandoende gezelligheid. Zijn het de heerlijke aroma’s die je hier continue overvallen of eerder de ongelofelijk warme uitstraling van het interieur? Of misschien wel allebei? Feit is dat je, je in deze zaak vanaf het eerste moment een beetje thuis voelt. Het overvloedig gebruik van hout gecombineerd met leuke plantjes (die ook aan het plafond kunnen bengelen) zorgt er voor dat een bezoekje aan Blonde Pater Nijmegen eigenlijk altijd garant staat voor een leuke en gezellige ervaring.

Groot verwarmd terras

Bij de Blonde Pater in Nijmegen wordt duidelijk alles in het werk gesteld om het gasten zo optimaal mogelijk naar de zin te maken. Ben jij iemand die er van houdt om lekker gezellig een terrasje te doen? Dan is ook dat geen enkel probleem. Deze zaak staat er namelijk om bekend over een groot en uitnodigend terras te beschikken welke ook nog eens is verwarmd. Jouw lekkere koffie nuttigen in open lucht? Het is perfect mogelijk wanneer je een bezoek brengt aan deze warme en vertederende zaak in Nijmegen!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN NIJMEGEN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *