Chelle keurt: Bobbi’s Bar in Breda

Bobbi's Bar Breda

Bobbi’s Bar Breda is een uitnodigende zaak waarin gasten kunnen vertoeven in een industrieel getint interieur welke is voorzien van klassieke elementen. Het industriële karakter van deze horecazaak blijkt in eerste instantie uit de ruw gelaten muren. Deze leggen eigenlijk gecombineerd met de grote buizen aan het plafond de basis voor de kenmerkende uitstraling van deze zaak. De belangrijkste aandachtstrekker is echter uiteraard de statige bar voorzien van opvallende verlichting. Rond de bar zijn comfortabele, vintage aandoende barstoeltjes geplaatst die uitnodigen om te socializen. Niet alleen het interieur doet dienst als een absolute smaakmaker voor de zaak. Ook de uitgebreide kaart zal veel mensen weten te overtuigen.

Een hippe locatie voor een bedrijfsborrel of een feestje

Het bijzondere interieur heeft er gecombineerd met de uitgebreide kaart voor gezorgd dat Bobbi’s Bar Breda is uitgegroeid tot een absolute smaakmaker in de stad. Deze locatie leent zich dan ook eveneens voor het organiseren van een leuke bedrijfsborrel, een verjaardagsfeestje en / of een bruiloft. Er kunnen groepen tot wel honderd personen worden ontvangen. Heb jij dus met andere woorden ook een evenement op de planning staan en ben je daarvoor nog op zoek naar een echt bijzondere locatie? Dan zal je kunnen vaststellen dat het absoluut de moeite waard is om daarvoor te kijken in de richting van Bobbi’s Bar Breda.

Een stoer interieur met een gevoelige touch

Het karakter van het pand waar Bobbi’s Bar in is gevestigd zorgt er uiteraard voor dat ze over een uitgesproken stoere, ietwat ruwe uitstraling beschikt. Dit gezegd zijnde werd er wel alles aan gedaan om het geheel van een extra gevoelige touch te voorzien. Deze touch blijkt onder meer uit het groen dat op verschillende plaatsen is terug te vinden. Daarnaast zijn er ook de stoeltjes die zijn bekleed met een vintage stofje. Op deze manier kan een aantrekkelijke uitstraling moeiteloos worden geconfronteerd met een uitstekend zitcomfort.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN BREDA
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *