Chelle keurt: City Hall in Leiden

City Hall Leiden

City Hall Leiden staat bekend als een hippe eettent welke zich onder het stadhuis bevindt. In eerste instantie werd het bovenzaaltje dat bij deze zaak behoort uitsluitend gebruikt voor borrels en recepties. Daar is op een zeker ogenblik echter verandering in gekomen… en terecht. Het bovenzaaltje behoort nu wel degelijk bij het restaurant waardoor iedereen eindelijk kan genieten van de mooiste entree van Leiden. Voor de echte levensgenieters met een voorkeur voor de Italiaanse keuken mag een bezoekje aan City Hall in Leiden hoe dan ook zeker en vast niet op de planning ontbreken.

Een typisch Italiaanse uitstraling

City Hall Leiden werd voorzien van een typisch Italiaanse uitstraling. Dit uit zich onder meer onder de vorm van gebakken tegeltjes welke tegen de oorspronkelijk strak witte pilaren zijn geplaatst. Dat is echter niet alles. Wat bovendien ook te denken van de enorme, open keuken? In deze keuken is een maar liefst zeven meter hoge kast terug te vinden welke vol staat met allerhande lekkernijen. Als je daar geen honger van krijgt, dan weten we het ook niet meer! Ook de grote rijen met Italiaanse hammen die worden opgehangen laten je uiteraard meteen watertanden. Het mag duidelijk zijn, men heeft in deze zaak alles in het werk gesteld om het authentieke karakter van een Italiaanse eettent na te bootsen en men is daar best in geslaagd.

Klassieke en vintage invloeden

Het Italiaanse karakter van deze zaak is niet tegensprekelijk aanwezig. Dit gezegd zijnde heeft men er toch voor gekozen om voor de nodige variatie te zorgen. Dit uit zich onder meer onder de vorm van de leuke barkrukjes die aan de bar staan opgesteld. Ook de statige hanglampen dragen op hun beurt bij aan de bijzondere aanblik van de bar. Ook het plafond wilden de uitbaters liever niet ongemoeid laten. Het normaal zwarte plafond is dan ook afgewerkt met in wit aangebrachte woorden en tekeningen. Geen enkel stukje van het interieur is ongemoeid gebleven waardoor City Hall Leiden over een bijzondere uitstraling is komen te beschikken.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN LEIDEN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *