Chelle keurt: De Vooruitgang in Eindhoven

De Vooruitgang Eindhoven

Een industrieel getint interieur staat er om bekend vaak over een ietwat kil karakter te beschikken. Dat, dat beslist niet altijd het geval hoeft te zijn bewijst ‘De Vooruitgang Eindhoven’ als geen ander. Ondanks de overduidelijk aanwezige industriële kenmerken van dit interieur is het zo dat het talrijk gebruik van de meest uiteenlopende kleuren heeft gezorgd voor een ongelofelijk mooie aanblik. Deze hele zaak ademt dan ook een ronduit bijzondere sfeer uit die je niet snel in een andere bar of restaurant terug zal vinden. Wil jij ook graag een lekker drankje nuttigen of genieten van een heerlijk hippe maaltijd? In dat geval ben je daarvoor zeker in De Vooruitgang in Eindhoven aan het juiste adres.

Industrieel interieur met Western invloeden

Het is moeilijk om precies de vinger te leggen op de uitstraling waar het interieur van De Vooruitgang over beschikt. Dit is het gevolg van het feit dat de industriële basis duidelijk is verrijkt met Western elementen. Deze zaak zou dan ook helemaal niet ontstaan in het Wilde Westen. De statige trap die zich boven de bar ontvouwt neemt je meteen mee langs enkele absolute toppers welke deel uitmaken van de menukaart van De Vooruitgang. Het open karakter waar deze bar over beschikt en het feit dat er duidelijk is gewerkt met verschillende niveaus heeft gezorgd voor een aanblik welke als niet evenaarbaar kan worden bestempeld.

Genieten op verschillende niveaus

Bij het betreden van De Vooruitgang Eindhoven zal je meteen kunnen vaststellen dat het pand over een geheel open karakter beschikt. Dit zorgt er voor dat je zowel bij het plaatsnemen aan de tafeltjes beneden als boven een overzicht hebt over de volledige zaak. Op deze manier ontstaat een bijzondere aanblik die zomaar zorgt voor nog meer sfeer. Tel daar ook nog eens de heerlijke gerechten bij op en de ruime keuze aan de meest uiteenlopende dranken en De Vooruitgang Eindhoven is zeker en vast een plek die je niet snel meer zal vergeten.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN EINDHOVEN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *