Chelle keurt: DOK Bar & Bites 2.0 in Dordrecht

Dok Bar & Bites Dordrecht

DOK Bar & Bites 2.0 is een prachtige horecazaak welke is terug te vinden in het fijne Dordrecht. Volgens de uitbaters is het mogelijk om in deze zaak de eigentijdse Gouden Eeuw te beleven. Dit moet in eerste instantie blijken uit het interieur waar de zaak over beschikt. Het stijlvolle interieur met vintage invloeden creëert immers een lekker uitnodigende evenals gezellige sfeer. Uiteraard spreekt het voor zich dat je bij deze horecazaak ook aan het juiste adres bent voor heerlijke wijnen en smakvolle gerechten waardoor pas echt een totaalervaring kan worden gerealiseerd. Ben jij ook benieuwd geworden naar de manieren waarop DOK Bar & Bites 2.0 Dordrecht zich weet te onderscheiden ten opzichte van haar concurrenten? Lees dan snel verder en laat je vooral verbazen door het bijzondere interieur!

Stijlvol interieur met vintage invloeden

DOK Bar & Bites 2.0 Dordrecht wil zichzelf graag profileren als zijnde een hippe zaak die een ruime doelgroep weet aan te spreken. Deze moeten in eerste instantie naar binnen worden gelokt door het stijlvolle interieur. Dit interieur beschikt in de basis over een klassiek karakter welke is verrijkt met vintage invloeden. Bovendien zijn er ook nog verschillende designobjecten in geïntegreerd welke hier dienst doen als absolute eye-catchers. Het geheel doet hierdoor niet alleen verrassend eigentijds, maar ook zeer stijlvol aan. De sfeer die men met DOK Bar & Bites 2.0 heeft weten neer te zetten is er dan ook beslist eentje om nooit meer te vergeten.

Een hippe en veelzijdige menukaart

Niet alleen het interieur van deze zaak is er eentje die weet te overtuigen. Dit geldt ook voor de kaart die aan gasten wordt aangeboden. Ben jij een echte wijnliefhebber, hou je van een smaakvolle gin of geef je eerder de voorkeur aan een verrassende cocktail? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien kan je ook nog eens een keuze maken uit een groot aanbod met zogenaamde “barbites”. Deze overheerlijke, kleine gerechtjes maken de beleving hier pas echt helemaal compleet.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN DORDRECHT
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *