Chelle keurt: Down Town in Nijmegen

Downtown Nijmegen

Down Town Nijmegen wordt algemeen bestempeld als één van de meest bijzondere eetgelegenheden van de stad. Je vindt deze eettent terug in een klein straatje in het midden van de stad. Down Town heeft er voor gekozen om een all day brunch concept aan te bieden aan haar gasten. Verwacht van Down Town geen grootschalig restaurant, maar wel een knusse eettent met grote ramen en een wisselend menu. De eigenaars van het restaurant hebben het nooit verborgen gehouden dat ze hun eettent hebben gebaseerd op alle plaatsen waar ze verliefd op zijn. Je vindt in het interieur van Down Town Nijmegen dan ook een mengelmoes van invloeden terug. Gaande van de prachtige, maar klassieke lichtstad Parijs tot “edgy’ New York, je vindt het allemaal terug in het interieur van Down Town in Nijmegen.

Gezellig, sfeervol en een tikkeltje klassiek

De combinatie van stijlen zorgt er voor dat er over het interieur van Down Town Nijmegen heel wat te zeggen valt. In de basis kenmerkt ze zich door een ietwat klassieke toets. Hiervan getuigen onder meer de witte tegels die de bar bekleden. De kleur wit zien we overigens terugkomen in heel wat verschillende onderdelen van het interieur. De “kast” waar verschillende zitplaatsen in zijn gecreëerd en wordt bekleed met diverse planten is bijvoorbeeld in deze neutrale kleur gegoten. Leuke kussentjes moeten het geheel niet alleen extra comfortabel, maar ook visueel aantrekkelijk maken. Daar is men dan ook absoluut in geslaagd.

Gezelligheid binnen en buiten

Down Town Nijmegen wil heerlijke maaltijden combineren met een optimale gezelligheid. Dat blijkt niet alleen uit het interieur van deze eetgelegenheid, maar ook uit het sympathieke terrasje welke zich voor de zaak bevindt. In het voorjaar en tijdens de warme zomermaanden is het ook hier uiteraard heerlijk vertoeven. Hoe dan ook, wie op zoek is naar een sfeervolle, kwalitatieve en gezellige hotspot in Nijmegen is bij Down Town beslist aan het juiste adres.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN NIJMEGEN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *