Chelle keurt: Eethuys 1535 in Breda

Eethuys 1535 Breda

Eethuys 1535 staat algemeen bekend als dè Asian fusion gastrobar van Breda! Reeds van bij de opening zorgen de medewerkers van deze zaak er voor dat haar gasten kennis kunnen maken met de mooiste smaken uit het Oosten. Bovendien wordt er naar Eethuys 1535 Breda veelal verwezen als een plaats waar trendy en klassiek elkaar ontmoeten. Deze zaak beschikt dan ook over een erg hip karakter welke zelfs wordt doorgetrokken in de manier waarop er wordt gegeten. Het zal gasten van deze horecazaak dan ook niet verbazen dat er gebruik wordt gemaakt van shared dining. Eethuys 1535 zou Eethuys 1535 niet zijn mocht het ook hier geen bijzondere twist aan hebben gegeven. Om welke twist dit precies gaat zal je lekker zelf moeten gaan ontdekken bij deze uitnodigende horecazaak in bruisend Breda!

Intieme en ongedwongen sfeer

De Aziatische gastvrijheid overvalt je meteen wanneer je deze uitnodigende zaak betreedt. Het restaurant straalt dan ook in haar totaliteit een bijzonder intieme en ongedwongen sfeer uit. Je kan er bovendien niet alleen in een ontspannende sfeer genieten van een heerlijke maaltijd, tijdens het weekend kan je ook heerlijk naborrelen. Dit gebeurt uiteraard aan de fantastische, gezellige bar welke zich in het midden van de zaak bevindt! Merk bovendien tijdens je bezoek ook de prachtige schilderijen aan met bloedmooie Aziatische dames in een erg stijlvolle omkadering. Ook deze kunst draagt absoluut haar steentje bij aan de bijzondere uitstraling en het unieke karakter waar het interieur van Eethuys 1535 Breda over beschikt.

Prachtige eye-catchers zorgen voor een extra touch

Wanneer je voor het eerst een bezoek brengt aan Eethuys 1535 Breda kijk je werkelijk je ogen uit. Over elk detail is dan ook duidelijk goed nagedacht. Gaande van de prachtige spiegels aan de muur tot de leuke, in het oog springende vazen. Deze vazen springen extra in het oog omdat er veelal indrukwekkende boeketten rode rozen in terug te vinden zijn. Tot slot is er natuurlijk ook de ronduit stijlvolle verlichting welke het plafond siert. Deze verlichting past niet alleen perfect in de stijl van het interieur, daarnaast zorgt ze altijd weer voor een lekker sfeervolle gloed die zich doorheen de zaak verspreidt.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN BREDA
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *