Chelle keurt: Grand Cafe in Leeuwarden

Post Plaza Hotel Grand Cafe Leeuwarden

Wanneer je het Grand Café Leeuwarden naar binnen stapt kan je er niet omheen om even het hoofd op te richten en naar het plafond te turen. Het indrukwekkende houtenplafond is er dan ook eentje waar je, je blik niet snel van af zal weten te houden. Doe dat toch maar, want er valt in deze zaak nog heel wat anders mooi te ontdekken. Wat bijvoorbeeld te denken van de professionele barista’s die in de grote centrale bar aan het werk zijn? Het historische karakter waar Grand Café Leeuwarden over beschikt is op zich reeds voldoende reden om kennis te maken met deze zaak. Toch gaat er nog heel wat meer schuil achter de indrukwekkende gevel waar dit pand over beschikt. Wat dat precies is kom je op deze pagina te weten!

Klassieke, Frans getinte gerechten

Het Grand Café Leeuwarden heeft op vlak van bediening veel weg van een klassieke, Franse brasserie. Dit blijkt onder meer uit de manier waarop men de gerechten serveert. Dit gebeurt dan ook op grote, stoere plateaus. Het resultaat is dat je kan genieten van royale gerechten, maar dan wel gewoon op één bord. Verder hoef je op dit vlak weinig opsmuk te verwachten. Alle aandacht en passie van het personeel uit zich in de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Op deze manier kan je als gast van deze zaak wel altijd rekenen op de allerbeste smaak. Voor liefhebbers van een echte kwaliteitskeuken is deze horecazaak dan ook beslist het ontdekken meer dan waard!

Heerlijk tafelen in een echt bijzonder kader

Ondanks de verrukkelijke maaltijden die hier worden geserveerd moet het gezegd dat het toch vooral het interieur is welke keer op keer weet te imponeren. Dan hebben we het niet alleen over het indrukwekkende plafond. Wat namelijk ook te denken van de prachtige zuilen en de unieke verlichting die aan de houten gewelven bengelt? Al deze verschillende elementen dragen stuk voor stuk bij aan de bijzondere uitstraling van het interieur in het Grand Café Leeuwarden. Absoluut een pareltje om te ontdekken!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN LEEUWARDEN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *