Chelle keurt: Happyhappyjoyjoy in Amsterdam

HappyHappyJoyJoy East Amsterdam

Happyhappyjoyjoy is een gevestigde naam in Amsterdam. Verspreid over de Nederlandse hoofdstad zijn er zomaar even drie vestigingen van deze kleine keten terug te vinden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen Happyhappyjoyjoy West, Happyhappyjoyjoy East en Happyhappyjoyjoy South. Reeds vanaf het ogenblik dat je een voet binnen zet in deze zaak wordt meteen het unieke, bijzondere en vooral imponerende concept van deze zaak duidelijk. Alle verschillende elementen in het interieur van Happyhappyjoyjoy zorgen er voor dat de gasten zich echt goed in hun vel voelen. Wil jij graag tijdens het nuttigen van de lekkerste (Aziatische) maaltijden steevast een glimlach op je gezicht zien verschijnen? Dan kan deze bijzondere horecazaak je daar absoluut bij helpen.

Vrolijke verzameling van kleuren en smaken

De eigenaars van Happyhappyjoyjoy Amsterdam omschrijven hun verschillende restaurants zelf als een vrolijke verzameling van kleuren en smaken. Ook dit is uiteraard een kenmerkende eigenschap van de Aziatische cultuur. Wie reeds in Azië is geweest zal de typische uitstraling als geen ander herkennen. Ze is dan ook een speelse, maar tevens ook georganiseerde eclectische chaos waarvoor de inspiratie duidelijk werd gehaald bij de typische, Aziatische markten. Je moet er stiekem wel een beetje van houden, maar een bijzondere ervaring is zeker gegarandeerd. Voor Azië liefhebbers is dit uiteraard een pareltje van formaat.

Over de hele lijn een bijzondere sfeer

De sfeer die wordt gerealiseerd in de verschillende Happyhappyjoyjoy vestigingen wordt zeker niet alleen gerealiseerd door de kleurrijke taferelen die aan de muren zijn terug te vinden. Wat namelijk ook te denken van de sissende stoompannen, de gloeiende barbecues en de kokend hete woks? Alle verschillende onderdelen die in de keuken van Happyhappyjoyjoy zijn terug te vinden dragen bij aan het totaalconcept vol met zintuigenprikkelende invloeden. Heb je dus met andere woorden een voorliefde voor de Aziatische keuken en wil je haar unieke smaken en texturen op de meest optimale wijze kunnen ervaren? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan één van de verschillende Happyhappyjoyjoy Amsterdam vestigingen.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *