Chelle keurt: HUMMUS in Delft

HUMMUS Delft

Ben je op zoek naar een hip adresje in Delft waar je kan genieten van lekkere en eerlijke gerechtjes? Dan kan je eigenlijk niet om HUMMUS Delft heen. Deze zaak serveert haar gasten een ruime keuze aan verschillende, oosters getinte gerechten. De inhoud van de kaart is sterk onderhevig aan het moment van het jaar. Dit betekent dat ze vaak wordt aangevuld met bepaalde specials die bijvoorbeeld gebonden zijn aan het seizoen. HUMMUS Delft is een uitnodigende, fijne horecazaak waar je niet alleen kan lunchen, maar ook dineren.

Een verrassend interieur met leuke zitelementen

Het is duidelijk dat de uitbaters van HUMMUS Delft alles in het werk hebben gesteld om hun zaak te voorzien van een echt hip karakter. Dit begint eigenlijk reeds bij de uitstraling van het interieur. Je loopt HUMMUS bovendien ook helemaal niet zo snel voorbij. Daar zorgt de vaak goed gevulde roze fauteuil wel voor welke in het uitstalraam is geplaatst. Verder valt het meteen op dat er in het interieur hoofdzakelijk gebruik is gemaakt van zachte kleuren. Het gaat hierbij niet alleen om een zacht roze, maar ook tal van natuurlijke kleuren die samen één harmonieus geheel lijken te vormen. Een gezellige tijd is hier sowieso gegarandeerd!

Het hippe karakter doorgetrokken tot in de gerechtjes

Niet alleen het interieur ziet er lekker hip en uitnodigend uit, het hippe karakter van deze zaak is ook perfect doorgetrokken tot in de gerechtjes. De kleine, Oosters getinte gerechtjes worden geserveerd in verschillende porties waardoor er een vorm van food sharing plaats kan vinden. Verschillende lekkernijen ontdekken aan de tafel samen met je vrienden of familie? Dit bovendien ook nog eens in een hippe en zeer uitnodigende setting? Het behoort perfect tot de mogelijkheden bij HUMMUS Delft! Dit is dan ook zeker een verrassende horecazaak waar je al snel je hart aan kan verliezen. Absoluut het ontdekken waard dus!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN DELFT
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *