Chelle keurt: JANS’ in Arnhem

JANS' Arnhem

Een stukje Parijs in het kloppende hart van Arnhem. Dat is hoe we JANS’ het best kunnen omschrijven. Dit restaurant is terug te vinden vlak tegenover het ‘Musis Sacrum’ aan het Velperplein. Niet alleen de keuken die gasten hier kunnen ontdekken is tongstrelend, daarnaast is ook de hele setting best bijzonder te noemen. De eigenaars van JANS’ Arnhem hebben er namelijk voor gekozen om hun zaak in te richten geheel in de stijl van de traditionele Parijse brasseries. Het resultaat is een geweldig interieur die je zo het vermoeden geeft daadwerkelijk in de Franse lichtstad te vertoeven. Zeer bijzonder en ongelofelijk gezellig!

Geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés

Parijs is in vele opzichten een unieke stad. Dat geldt niet alleen voor haar bezienswaardigheden, maar ook voor de unieke sfeer die er vaak hangt. Deze sfeer hebben de eigenaars van JANS’ Arnhem ook in hun zaak willen verwerken… en met succes. Bij het betreden van JANS’ heb je namelijk het vermoeden zo in een traditionele Parijse grand café of brasserie naar binnen te stappen. De zwart-witte vloer met tegels zorgt gecombineerd met een stoere koperen bar en warme verlichting voor een zeer uitnodigende sfeer waar je graag in zal vertoeven. Bovendien spreekt het voor zich dat het ook met het comfort helemaal goed zit.

Comfortabel genieten in een Parijse setting

Het is duidelijk dat de eigenaars van JANS’ Arnhem oog hebben voor de kleinste details. Als gast van dit restaurant kan je dan ook niet alleen genieten van een mooie uitstraling, je bent ook verzekert van een uitstekend zitcomfort. De comfortabele stoelen en banken zijn afgewerkt met een velours bekleding waardoor je in alle comfort van je maaltijden kan genieten. Merk bovendien ook de knusse hoekjes op en de grote stamtafel. Deze elementen zorgen er voor dat JANS’ Arnhem stiekem ook wat weg heeft van een nieuwerwets gezellige huiskamer. In ieder geval, dit is een zaak waar elke inwoner en bezoeker van Arnhem zich meteen helemaal in thuis zal voelen!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ARNHEM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *