Chelle keurt: Langoest in Rotterdam

Restaurant Langoest Rotterdam

Er zijn heel wat verschillende factoren die een horecazaak bijzonder kunnen maken. Vaak blinkt een zaak op één vlak uit ten opzichte van de concurrentie. Dat geldt niet voor Langoest Rotterdam. Deze zaak beschikt over zoveel sterke troeven dat het moeilijk is om precies aan te duiden waarin ze zich nu echt weet te onderscheiden. Laat ons maar beginnen met de inrichting van het interieur van deze zaak. Verschillende statige, zichtbare elementen waaronder de verwarmingsbuizen zorgen er voor dat er een enigszins industriële uitstraling is gerealiseerd. Dat is echter niet alles. Het gebruik van vintage kleuren geeft het interieur immers ook een verrassend contrasterende, klassieke touch.

Bijzondere designobjecten

Het draait bij Langoest Rotterdam duidelijk om het creëren van contrasten in het interieur. Gaande van industriële elementen tot vintage invloeden en van opvallende strakke lijnen tot opvallende designobjecten, je neemt het allemaal waar in het unieke interieur van deze zaak. Het is opvallend dat elk designobject welke in het interieur van deze zaak is geïntegreerd ook over een praktische functie beschikt. Dit geldt niet in het minst voor de objecten welke zich boven de bar bevinden en daar dienst doen als verrassend sfeervolle verlichting.

Prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam

Veel mensen vinden het fantastisch wanneer ze onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van een leuk uitzicht. Geldt dat ook voor jou? In dat geval mag een bezoekje aan Langoest Rotterdam beslist niet op je planning ontbreken. Het restaurant staat er immers om bekend een fantastisch uitzicht te bieden op de Rotterdamse skyline. Ook dit kan dus beslist een goede reden zijn om hier een tafeltje te reserveren. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat Langoest Rotterdam haar gasten werkelijk heel wat moois te bieden heeft. Ben jij de volgende die deze uitnodigende horecazaak in Rotterdam gaat ontdekken?
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ROTTERDAM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *