Chelle keurt: Lola Bikes & Coffee in Den Haag

Lola Bikes & Coffee Den Haag

Een fiets aan de muur? Een fiets naast de bar? Het is geen alledaags zicht wanneer je een bezoek brengt aan een horecazaak. Toch is dat precies wat je kan verwachten wanneer je kennis maakt met Lola Bikes & Coffee Den Haag. In deze zaak staat werkelijk alles in het teken van fietsen. Door de echte fietsliefhebbers wordt deze locatie dan ook niet voor niets bestempeld als één van de leukste adresjes om te genieten van een heerlijk smaakvolle koffie in Den Haag. Heb jij niet meteen iets met fietsen, maar ben je wel verzot op koffie? Ook dan is even halt houden bij deze bijzondere horecazaak een absolute aanrader!

Een bijzonder interieur met grappige elementen

Wanneer je een horecazaak naar binnen stapt is de sfeer die wordt gecreëerd natuurlijk erg belangrijk. Op het ogenblik dat je Lola Bikes & Coffee Den Haag bezoekt zal er zich meteen een glimlach op je gezicht vormen. Dit is het gevolg van het feit dat verschillende elementen uit het interieur van deze zaak over een erg humoristisch karakter beschikken. Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan de fel blauwe muur met een grappige kat op een getekende fiets. Als je hier niet vrolijk van wordt, dan weten we het ook niet meer!

Ruime keuze met de lekkerste soorten koffie

Hoe bijzonder en eigenlijk zelfs uniek het interieur van Lola Bikes & Coffee Den Haag ook mag zijn, het is vooral de overheerlijke koffie die er voor zorgt dat veel mensen speciaal een ommetje maken om deze zaak te bezoeken. De ongelofelijke expertise van het personeel van deze zaak blijkt eveneens uit de fantastische coffee workshops die er regelmatig worden gehouden. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben jij een echte koffieliefhebber en wil je graag optimaal van deze smaakvolle drank kunnen genieten? Dan is het beslist een aanrader om kennis te maken met Lola Bikes & Coffee in het altijd weer even fijne Den Haag!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN DEN HAAG
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *