Chelle keurt: Miyagi & Jones in Arnhem

Miyagi & Jones Arnhem

Misschien wel één van de meest inspirerende en in het oog springende interieurs van de Arnhemse horeca is terug te vinden in Miyagi & Jones. Over elk element van deze zaak is duidelijk grondig nagedacht. Het uiteindelijke doel? De meest hippe zaak van Arnhem creëren waarin er plaats is voor streetart, Aziatische invloeden en vooral ongelofelijk veel sfeer. Het resultaat mag er zijn. Miyagi & Jones Arnhem is in vele opzichten een zaak die haar gelijke niet kent. In deze zaak is het overigens niet alleen binnen, maar ook buiten uitstekend vertoeven. Het uitnodigende terras met terrasverwarmers zorgt er voor dat je hier precies kan genieten op die manier zoals jij ze in gedachten hebt.

Horeca met een ongelofelijk hip karakter

Wanneer je een reservatie maakt bij Miyagi & Jones Arnhem kan je op vele manieren kennis maken met de bijzondere aspecten van echt hippe horeca. Dit blijkt in eerste instantie uiteraard uit het aanbod aan eten en drinken dat wordt aangeboden. Als gast van deze horecazaak maak je dan ook een keuze uit meer dan 30 soorten speciaal bier en een ongelofelijk verrassend assortiment met Asian streetfood en sushi. Voor Aziatische gerechten met hier en daar een Westerse toets ben je hier duidelijk aan het juiste adres!

Een gezellig interieur met Aziatische invloeden

Het Miyagi & Jones Arnhem beschikt over een relatief ruw interieur boordevol met industriële elementen. Deze elementen worden afgewisseld met onder meer houten balken waardoor het geheel een extra warme toets krijgt. Ook de warme gloed van de verlichting oefent hier een zekere invloed uit op het algemene karakter en uitstraling van de zaak. Het lijkt er naar uit te zien dat de streetart op de muren, de industriële meubels en de geïntegreerde verlichting samen één harmonieus geheel vormen die bijdraagt aan het sfeervolle en ongelofelijk hippe karakter van deze zaak. Dit is ongetwijfeld één van de meest hippe hotspots van Arnhem!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ARNHEM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *