Chelle keurt: Miyagi & Jones in Utrecht

Miyagi & Jones Utrecht

Miyagi & Jones is in verschillende Nederlandse steden terug te vinden. Zo is er haar vestiging in Arnhem, maar ontbreekt deze klinkende horecanaam ook niet in het hippe Utrecht. Miyagi & Jones Utrecht schotelt haar bezoekers een ronduit bijzonder concept voor. De basis voor het interieur bestaat duidelijk uit industriële invloeden. Deze worden echter aangevuld met elementen die duidelijk Aziatisch getint zijn. Ook het gebruik van natuurlijke materialen waarvan vooral veel hout springt meteen in het oog. Eén ding staat in ieder geval vast, Miyagi & Jones Utrecht biedt haar gasten ten allen tijde een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

Een hip en modern Aziatisch restaurant

De Aziatische keuken is door de jaren heen sterk geëvolueerd. Door een combinatie te maken tussen de Aziatische en Westerse keuken zijn heel wat hippe gerechtjes ontstaan die een ruime doelgroep weten aan te spreken. Wanneer deze hippe gerechtjes vervolgens ook nog eens worden opgediend in een bijzonder interieur is het natuurlijk helemaal feest. Dit is precies wat Miyagi & Jones heeft weten te realiseren. Tijdens een bezoek aan deze horecazaak wordt je meegenomen op een smaakvolle en zintuigenprikkelende trip doorheen de Aziatische keuken. Een stukje Azië in Utrecht? Dat is precies wat je bij Miyagi & Jones kan verwachten!

Warmte en gezelligheid troef

Miyagi & Jones Utrecht bewijst als geen ander dat een hip karakter, warmte en gezelligheid feilloos hand in hand kunnen gaan. De heerlijke geuren die steevast uit de keuken de zaal penetreren dragen hier ongetwijfeld eveneens hun steentje aan bij. Gaande van de inrichting van het interieur tot de manier waarop de verschillende gerechtjes op mooie houten plankjes of in het oog springende bordjes worden geserveerd, het draagt stuk voor stuk bij aan de bijzondere kwaliteit die je hier als gast kan ervaren. Voor liefhebbers van de Aziatische keuken met een moderne, Westerse twist is Miyagi & Jones zeker een aanrader om te bezoeken.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN UTRECHT
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *