Chelle keurt: Mr Black & White Ox in Utrecht

Mr Black & The White Ox

Er zijn zo van die horecazaken waarvoor je over duizend en één redenen beschikt om ze te bezoeken. Wel, ‘Mr Black & White Ox’ is er zo één. In eerste instantie is er natuurlijk haar bijzondere locatie. Mr Black & White Ox is namelijk gevestigd in de oude Douwe Egberts fabriek. Het statige pand doet tegenwoordig dienst als één van de meest hippe hotspots die Utrecht te bieden heeft. De leuze van deze zaak? EAT-SLEEP-WORK-REPEAT! Niet alleen het pand op zich, maar ook de fantastische inrichting van het interieur vormen op zich reeds twee uitstekende redenen om hier even te komen vertoeven. Er is echter nog veel meer.

Industriële inrichting met een luxueuze toets

Tijdens het ontdekken van het bijzondere interieur van Mr Black & White Ox Utrecht vallen er meteen een aantal zaken op. Zo werd er bewust voor gekozen om een aantal ruwe elementen van het authentieke pand zichtbaar te laten. Dat is werkelijk een uitstekende keuze gebleken. Het resultaat is immers een opvallend open en lichtrijke ruimte die niet alleen industrieel, maar ook verrassend luxueus aandoet. De vintage elementen onder de vorm van de comfortabele banken en stoeltjes geven het geheel nog net dat tikkeltje extra.

De bar als in het oog springend pronkstuk

Eigenlijk is het volledige interieur van Mr Black & White Ox Utrecht een pareltje van formaat. De absolute eye-catcher is echter de statige bar bestaande uit authentieke elementen van het pand. Een eveneens zeer bijzonder onderdeel van deze zaak is de Skybox bovenop het gebouw. Het betrof hier de voormalige boardroom van Douwe Egberts. Deze multifunctionele ruimte levert een extra bijdrage aan het sowieso reeds erg bijzondere karakter van deze horecazaak. In ieder geval mag het duidelijk zijn, er zijn duizend en één goede redenen aan te halen om kennis te maken met deze bijzondere hotspot in Utrecht!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN UTRECHT
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *