Chelle keurt: Nul33 in Amersfoort

NUL33 Amersfoort

Eten, drinken, genieten. Dat is de slogan van Nul33 Amersfoort! Het begint eigenlijk allemaal reeds met de locatie waar deze horecazaak is terug te vinden. Nul33 is namelijk terug te vinden in één van de mooiste panden in het hart van Amersfoort. Deze hotspot garandeert je niet alleen een ruime keuze aan de lekkerste koffies, je bent er ook voor een uitgebreidere lunch, een gezellige borrel en gewoon “good food” aan het juiste adres. Het monumentale pand bestaat uit twee verdiepingen en nodigt als geen ander uit om in te vertoeven. Voor liefhebbers van food & drinks is Nul33 dan ook zeker en vast één van de hotspots in Amersfoort die je beslist niet over het hoofd zal willen zien!

Bijzonder pand met opvallende kenmerken

Dat Nul33 er om bekend staat een horecazaak te zijn die barst van het karakter hoeft niet te verbazen, in tegendeel. Het pand waarin de zaak is gevestigd dateert dan ook reeds van in het jaar 1903. Dit is onder meer terug te zien in de prachtige jugendstil-kenmerken die deel uitmaken van het interieur. Het gaat hierbij niet alleen om prachtige sjabloonschilderingen aan het plafond, maar ook om tal van prachtige ornamenten. Bij het betreden van de ruim opgezette begane grond zal je meteen kunnen vaststellen dat er een lekker ongedwongen sfeer heerst. Deze is erg typerend voor deze van een stadsbrasserie. Ze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen zich hier meteen als een vis in het water voelt.

“Fine-Dining beleving”

Wil je graag wat rustiger kunnen genieten van al het moois dat Nul33 Amersfoort voor jou in petto heeft? Ook dat hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. De rust waar jij naar op zoek bent wordt je geboden op de eerste etage van het pand. Hier kan je bovendien ook nog eens genieten van een heerlijk uitzicht op de omgeving. Het zijn de vele, grote ramen die hiervoor verantwoordelijk zijn. In het bijzonder ’s avonds overvalt je op deze manier een fine dining-gevoel dat je niet snel meer los zal laten.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN AMERSFOORT
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *