Chelle keurt: Popocatepetl The Mexican in Arnhem

Popocatepetl The Mexican Arnhem

Je hoeft helemaal niet ver te reizen om te kunnen genieten van de typisch Mexicaanse sfeer en gezelligheid. Ben jij een grote fan van het Mexicaanse eten? Ook dan is er in Arnhem een uitstekend adresje voor jou terug te vinden! Popocatepetl The Mexican Arnhem is volledig ingericht in een uitnodigende, Mexicaanse stijl. De typisch Mexicaanse inrichting zorgt er voor dat deze hippe zaak zeer populair is bij zowel jong als oud. Het gebruik van zachte, tropisch aandoende kleuren lijkt je als het ware op een regenachtige dag van buiten naar binnen te lokken. Eenmaal de zaak betreden zullen de heerlijke, typisch Mexicaanse geuren je overvallen. Zo ben je steeds verzekerd van een fijne namiddag of een gezellige avond.

Gezellig sfeervol interieur met een tropisch tintje

Een thema-interieur kiezen voor een restaurant of andere zaak is altijd een beetje spannend. Een dergelijk interieur heeft immers slechts kans op slagen op het ogenblik dat het perfect de sfeer van de gekozen locatie weet weer te geven. Daar is Popocatepetl The Mexican Arnhem echter als geen ander in geslaagd. Reeds van bij het betreden van de zaak springen de vele typisch Mexicaanse interieurelementen in het oog. De sfeer die men heeft weten neer te zetten is dan ook ronduit uniek en zeker het ontdekken meer dan waard.

Een stukje Mexico in Arnhem

Of het nu de Mexicaanse woorden zijn aan het plafond, de warme verlichting of de cactussen die hier en daar opduiken, Popocatepetl The Mexican Arnhem is in vele facetten een bijzondere hotspot te noemen. Ook het gebruik van de hoge tafeltjes past perfect in de setting. Wil jij liever aan de bar plaatsnemen? Ook dat is mogelijk. Een lange bar voorzien van talrijke comfortabele barstoeltjes zorgt er voor dat het hier heerlijk vertoeven is met familie of vrienden. Heb jij dus met andere woorden ook het prachtige Mexico en haar heerlijke maaltijden in je hart gesloten? Maak dan zeker eens kennis met Popocatepetl The Mexican!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ARNHEM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *