Chelle keurt: Roast Chicken Bar in Haarlem

Roast Chicken Bar Haarlem

Weet jij een lekker stukje kip ook wel te smaken? In dat geval moet je absoluut een bezoekje overwegen aan de Roast Chicken Bar Haarlem. Deze zaak bevindt zich in het centrum van Haarlem, meer bepaald aan de Turfmarkt. Vanaf deze locatie kan je rekenen op een mooi uitzicht op de Spaarne. Van zodra je deze zaak binnen stapt wordt je meteen verwelkomd door de heerlijke geur van geroosterde kippetjes. De sfeer is hiermee meteen gezet. Toch zijn de lekkere aroma’s van de geroosterde kippetjes lang niet het enige wat je hier overvalt, in tegendeel. Ook het interieur zal meteen een bepaalde indruk nalaten.

Een echt tof interieur

Bij het betreden van de zaak maak je in eerste instantie kennis met de bar waar de kippen aan het spit te aanschouwen te zijn. Vervolgens zal ook meteen het industrieel getint interieur opvallen. Verschillende elementen die zich aan het plafond bevinden zijn gewoon zichtbaar gelaten. Hierdoor wordt de indruk gecreëerd van in een oud fabriekspand te vertoeven. Ook de houten tafeltjes en oude schoolstoeltjes zetten deze indruk de nodige kracht bij. Achterin de zaak is een grote wandkast terug te vinden waar heel wat ingrediënten in worden bewaard. Boven de kast kan het woord ‘Roast’ worden opgemerkt.

Verrijkt met verrassende kunstwerken

Wie nog een beetje verder kijkt in het interieur van de Roast Chicken Bar Haarlem zal eveneens kunnen vaststellen dat er heel wat leuke kunstwerken in terug te vinden zijn van ‘Selwyn Senatori’. De schilderijen van deze kunstenaar staan er om bekend lekker kleurrijk te zijn en dat blijkt ook terug uit de verschillende stukken die in de Roast Chicken Bar Haarlem zijn opgenomen. Op het eerste zicht is dit natuurlijk iets wat je helemaal niet verwacht van een horecazaak die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van lekkere kippetjes. Ook dit draagt evenwel bij aan het verrassende karakter dat deze zaak toch een beetje typeert.

ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN HAARLEM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *