Chelle keurt: Schenkers in Apeldoorn

Schenkers Apeldoorn

Schenkers Apeldoorn is een zaak waar je niet zomaar voorbij kan lopen. De heerlijke aroma’s van lekker verse koffie lokken je immers voor je het goed en wel beseft naar binnen. Bij het betreden van het pand zal je oog ook meteen vallen op het industrieel aandoende interieur. Ze heeft haar uitstraling vooral te danken aan de aanwezige, koperkleurige buizen die zichtbaar zijn aan het plafond. Dat is echter niet alles. Daarnaast draagt ook de bakstenen muur uiteraard bij aan de industriële look and feel die men hier heeft willen creëren. Er is duidelijk heel wat aandacht besteed aan de inrichting van het interieur. Diezelfde passie wordt ook al snel duidelijk wanneer je een koffie met bijzonder figuurtje krijgt geserveerd.

Traditionele horeca met een hippe toets

In eerste instantie kan Schenkers Apeldoorn worden aanzien als een vrij traditioneel koffiehuis. Dit gezegd zijnde heeft men er wel alles aan gedaan om het geheel te voorzien van een hippe toets. Deze hippe toets is onder meer gerealiseerd doordat deze plaats zich heeft weten te profileren als een geschikte locatie voor flexwerkers. Ondanks het feit dat het interieur over een verrassend simplistisch karakter beschikt heeft ze ruim voldoende aantrekkingskracht om er voor te zorgen dat iedereen er (ook tijdens de werkuren) gretig gebruik van wil maken.

Heerlijke gerechtjes naar ieders wens

Het is de bedoeling van Schenkers Apeldoorn om een zaak te runnen waar iedereen aan zijn of haar trekken komt. Daar is men absoluut uitstekend in geslaagd. Zowel voor de zoete als de minder zoetekauwen zijn er heel wat fantastische gerechtjes beschikbaar om een keuze uit te maken. Heb je zin in een lekker stukje taart bij jouw speciale koffie? Of wil je graag kunnen genieten van een gezonde kop soep met een vers broodje? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. O ja, tijdens de zomermaanden kan je ook nog eens genieten van het uitnodigende en erg gezellige terras waar Schenkers over beschikt!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN APELDOORN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *