Chelle keurt: STAN&CO in Arnhem

Stan & Co Arnhem

Een belangrijk deel van de troeven waar een zaak over beschikt wordt gerealiseerd door het pand waarin ze wordt gevestigd. Dat moeten ook de eigenaars van STAN&CO Arnhem gedacht hebben. Zij hebben voor hun zaak dan ook een best bijzondere locatie uitgekozen. STAN&CO Arnhem is dan ook gevestigd in een voormalig bankgebouw. Bij overname van het gebouw werd er voor gekozen om de binnenzijde van het gebouw volledig te strippen. Het gevolg is een stoer, industrieel ogend interieur waarbij de originele wanden en plafonds terug zichtbaar zijn. Dit is misschien wel één van de meest bijzondere hotspots van het hippe Arnhem.

Dineren in een typisch industrieel interieur

Van een industrieel interieur wordt wel eens gezegd dat ze vaak wat oppervlakkig en koel oogt. Dat geldt in het geheel niet voor het interieur van STAN&CO Arnhem, in tegendeel. Ondanks het feit dat de binnenzijde van het pand volledig is gestript heeft men de ruimte op die manier aangekleed dat ze alleen maar sfeer en gezelligheid uitstraalt. Dit blijkt in eerste instantie reeds uit de warme houten tafels gecombineerd met vintage aandoende stoelen. Dat is echter niet alles. Ook de bar oogt statig en doet lekker stijlvol en chique aan. Het is duidelijk dat STAN&CO zich van begin af aan heeft willen profileren als een echt hippe hotspot in Arnhem… en het is daar echt prima in geslaagd.

Een bijzondere, culinaire ervaring

De eigenaars van STAN&CO Arnhem omschrijven hun zaak zelf als stoer, avontuurlijk, levendig, licht en verfijnd. Dat is niet alleen de omschrijving van het interieur, maar ook van de maaltijden die je hier krijgt voorgeschoteld. Tijdens een bezoek aan deze zaak ben je als gast dan ook verzekerd van een complete ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Lekker dineren, lunchen of brunchen in een uniek interieur? Dan ben je bij STAN&CO Arnhem ongetwijfeld aan het juiste adres!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ARNHEM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *