Chelle keurt: Sticky Fingers in Amsterdam

Sticky Fingers Amsterdam

Sticky Fingers Amsterdam is in verschillende opzichten een echt bijzondere horecazaak te noemen. De ecopatisserie is gevestigd in de nieuwe vestiging van het hotel ‘The Tire Station’. Het valt meteen op dat het interieur van deze zaak bijzonder duurzaam is vormgegeven. Niet alleen de tafels, maar ook de stoelen die er deel van uitmaken zijn dan ook gerecycled. Bovendien werd er ook gebruik gemaakt van gecertificeerd hout. Extra bijzonder is ook dat mensen die in de buurt wonen de mogelijkheid hadden om hun oude meubels in te leveren. Deze meubels zijn nu verwerkt in een muur. Echt waar!

De heerlijke geur van koffie en zoetigheid

Op het ogenblik dat je het pand van Sticky Fingers Amsterdam betreedt zullen er je meteen twee typische kenmerken van deze zaak overvallen. In eerste instantie zijn er de knalroze tegeltjes die aan de muur zijn aangebracht. Deze zorgen voor een lieflijk ogend interieur. Gecombineerd met de eenvoudig ogende, maar warme tafeltjes wordt er ook extra gezelligheid gecreëerd. De lieflijke aanblik van de zaak zorgt er gecombineerd met de intense geur van lekkere zoetigheden voor dat Sticky Fingers Amsterdam een fijne zaak is om te ontdekken.

Lekker uitgebreid aanbod boordevol met zoetigheden

Sticky Fingers Amsterdam staat er uiteraard om bekend een hotspot te zijn waar de lekkerste zoetigheden centraal staan. Kleine ronde taartjes in de meest uiteenlopende smaken of de meest smaakvolle muffins die je ooit hebt gegeten? Je ontdekt ze allemaal bij deze unieke ecopatisserie. Bovendien maakt Sticky Fingers het voor haar gasten eveneens mogelijk om te genieten van een lekker ontbijt. Een yoghurt en huisgemaakte muesli of een heerlijke croissant met jam en boter? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer je graag in een uitnodigende en duurzame omgeving wil kunnen genieten van de lekkerste zoetigheden ben je bij Sticky Fingers Amsterdam beslist aan het juiste adres.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *