Chelle keurt: Stoet in Enschede

Stoet Enschede

De Stoet Enschede profileert zichzelf als een plaats met gezellige zitplekken waar iedereen van 0 tot 99 jaar welkom is. Je bent in deze zaak aan het juiste adres voor een lekkere koffie, een smaakvolle thee, een fijn stukje taart en een overheerlijke lunch. Bovendien geniet je van al deze lekkernijen in een uitnodigend kader welke altijd garant staat voor een optimale gezelligheid. De bar en kassa welke het centrale gedeelte vormt van de zaak ogen erg leuk en doen mede door de witte tegeltjes ietwat ouderwets aan. Op deze manier is de vergelijking met een traditionele huiskeuken eigenlijk nooit ver weg.

Gezelligheid troef

Heel wat verschillende elementen dragen bij aan de unieke gezelligheid die je kan ervaren wanneer je een tafeltje boekt in de Stoet Enschede. In eerste instantie zijn er natuurlijk de vele aroma’s die je hier lieflijk tegemoet komen. Deze zorgen er niet alleen voor dat je smaakpapillen, maar ook je reukzin worden geprikkeld. Dit is echter niet alles. Ook de leuke uitstraling van deze zaak zorgt er voor dat je er met alle plezier net wat langer blijft hangen. Een uitgebreide lunch of gewoon een lekker stukje taart? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat je ervaring bij de Stoet al je verwachtingen zal weten in te lossen!

De uitstraling van een vintage huiskamer

Het interieur van de Stoet Enschede bestaat uit een ongelofelijk groot aantal vintage elementen. Niet alleen de bar voelt traditioneel aan, wat bovendien ook te denken van de verschillende andere elementen die deel uitmaken van het interieur. Denk op dit vlak niet alleen aan een ouderwetse radio, maar ook aan vintage afbeeldingen aan de muur en een leuke platenspeler. Het geheel heeft bovendien een extra natuurlijke touch gekregen door de aanwezigheid van een aantal leuke plantjes. In ieder geval, de huiselijke, uitnodigende uitstraling waar je bij de Stoet in Enschede op kan rekenen zorgt er voor dat het beslist de moeite waard is om hier een lekkere lunch of een zoet stukje taart te komen eten!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ENSCHEDE
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *