Chelle keurt: The Avocado Show in Amsterdam

The Avocado Show Amsterdam

The Avocado Show is sinds de lancering van haar eerste restaurant in Amsterdam uitgegroeid tot een internationaal razend populair merk. Nog voordat de eerste vestiging haar deuren opende kon ze op social media reeds rekenen op zomaar meer dan 50.000 fans. Dat zullen niet veel andere horecazaken hen na doen. The Avocado Show Amsterdam is in vele opzichten een bijzondere horecazaak. In eerste instantie blijft ze uiteraard het concept van de keten trouw. Dit betekent dat er allemaal gerechten worden geserveerd die zijn bereid met of op basis van avocado. Dat is echter niet alles. Bij het serveren van de vele gerechtjes staan ook smaak, show en presentatie centraal.

Een interieur met warme, natuurlijke invloeden

Sinds de opening van haar eerste zaak heeft The Avocado Show een typische stijl op vlak van interieur gerealiseerd. Dit is eveneens terug te zien in de The Avocado Show Amsterdam vestiging. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de met planten beklede muur waar door middel van verlichte letters de naam van het restaurant op staat aangegeven. De comfortabele zetel die deel uitmaakt van The Avocado Show Amsterdam beschikt over een opvallende, zachte, roze kleur. Ze vormt één van de belangrijkste eye-catchers in het interieur en geeft het geheel een extra uitnodigende, gezellige uitstraling.

Een unieke horecazaak in onze Nederlandse hoofdstad

The Avocado Show Amsterdam biedt haar gasten de mogelijkheid om te genieten van een smaakvol ontbijt, een heerlijke lunch en een tongstrelend diner. Bovendien is het ook nog eens zo dat The Avocado Show over een to-go formule beschikt. Tijdens de zomermaanden hoef je niet noodzakelijkerwijs te rekenen op een zitje binnen in de zaak. The Avocado Show Amsterdam beschikt bijvoorbeeld ook over een uitnodigend, gezellige terras bestaande uit twintig zitplaatsen. Ben jij een liefhebber van de bijzondere smaaktekstuur van op avocado gebaseerde gerechtjes? Wil je deze gerechten graag ontdekken in een interieur welke over een unieke, hippe uitstraling beschikt? Dan ben je bij The Avocado Show aan het juiste adres.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *