Chelle keurt: The Streetfood Club in Utrecht

The Streetfood Club Utrecht

Het ontbreekt in The Streetfood Club absoluut niet aan opvallende kleuren. Je moet er uiteraard van houden, maar The Streetfood Club Utrecht is in vele opzichten een horecazaak die haar gasten keer op keer weet te verrassen. Dit niet alleen door middel van de heerlijke maaltijden die er worden geserveerd, maar ook omwille van het toch wel echt bijzondere interieur. De eigenaars van The Streetfood Club Utrecht omschrijven hun zaak als een “happy place” waarbij kennis kan worden gemaakt met een mix van luxe en de straat. Deze zaak is er duidelijk één van contrasten, maar dan wel in de meest gunstige zin van het woord. De oldskool hiphop die uit de speakers knalt en de ongelofelijk comfortabele stoelen waar je op plaats gaat nemen, ze dragen allen bij aan het unieke karakter dat deze horecazaak zo bijzonder maakt.

Contrasterend, maar toch harmonieus

Het is bijzonder moeilijk om de uitstraling van The Streetfood Club Utrecht in één woord te omschrijven. Enerzijds lijkt alles met elkaar in schril contrast te staan, maar tegelijkertijd komt het toch over als een harmonieus geheel. Eén ding staat in ieder geval vast, tijdens een bezoek aan The Streetfood Club maak je een kleine reis rond de wereld. Gaande van de sloppenwijken van Mexico tot de boeiende, drukke straten van Bangkok, beide sferen kunnen als nergens anders worden ervaren in deze zaak. De geweldige cocktails die de barman in geen tijd tevoorschijn weet te toveren? Ook zij barsten van de inspiratie!

Een echt waanzinnig interieur

Het is duidelijk dat de eigenaars bij de inrichting van The Streetfood Club Utrecht met alles rekening hebben gehouden. Wat ze zelf omschrijven als een ‘waanzinnig interieur’ is er eentje die duidelijk alle zintuigen weet te prikkelen. Ondanks het jonge karakter van deze zaak weet niet alleen het interieur, maar ook het eten dat je voorgeschoteld krijgt meer dan te overtuigen. Dit gecombineerd met de toch wel echt zeer hippe cocktails zorgt er voor dat The Streetfood Club Utrecht beslist kan worden omschreven als een niet te missen hotspot.
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN UTRECHT
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *