Chelle keurt: Thomas in Eindhoven

Thomas Eindhoven

Het Grand Café Thomas Eindhoven noemt zichzelf de “huiskamer van de stad”. Ze profileert zichzelf dan ook als een heerlijke locatie om niet alleen even gezellig bij te kletsen, maar ook een koffie te drinken of te genieten van een smaakvolle High Tea. Wil je liever genieten van een lekkere lunch of wat borrelen? Ook daar leent deze horecazaak zich werkelijk uitstekend voor. Regelmatig worden er verschillende evenementen door Thomas Eindhoven georganiseerd waaronder bijvoorbeeld leuke cocktail workshops. Het is nu reeds duidelijk dat deze geweldige hotspot er eentje is waar je met veel plezier gebruik van zal maken!

Huiselijk, maar toch ongelofelijk hip

In de basis heeft men bij Thomas in Eindhoven absoluut een huiselijke sfeer weten neer te zetten. Het podium waar verschillende tafeltjes op zijn terug te vinden oogt dan ook erg uitnodigend. Ondanks het gezellige, warme karakter van deze zaak moet het gezegd dat ze een hippe uitblinker van formaat is. Neem nu alleen al het kleurgebruik in deze zaak. Gewaagder kan haast niet. Dat geldt zeker ook voor de muurschilderingen waar men voor heeft gekozen. Tel daar ook nog eens de goed uitgekiende verlichting bij op en het mag duidelijk zijn dat deze oogverblindende hotspot niet op jouw verlanglijstje mag ontbreken wanneer je een bezoek brengt aan Eindhoven!

Een all-round zeer geslaagd concept

Bij Thomas Eindhoven lijkt men alles goed te doen. De gerechten die je geserveerd krijgt zijn bijvoorbeeld afkomstig van de unieke houtskoolgrill waar men gebruik van maakt. Deze zorgt er voor dat je in een mum van tijd kan genieten van de meest smaakvolle vleesgerechten. Ben jij eerder een fan van vis of wil je graag kunnen genieten van de lekkerste vegangerechten? Ook deze zijn talrijk op de uitgebreide kaart van Thomas in Eindhoven terug te vinden. Bovendien maak je hier een keuze uit een ruim aanbod met fantastische cocktails en speciale biertjes en blijft de bar op vrijdag en zaterdag open tot 04h00 in de nacht! Meer dan genoeg redenen dus om Thomas Eindhoven ook op jouw to-do-list op te nemen!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN EINDHOVEN
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *