Chelle keurt: Wunderkammer in Nijmegen

Wunderkammer Nijmegen

Wunderkammer Nijmegen verwijst vaak naar zichzelf als zijnde een “rariteitenkabinet”. Dit is een naam die zeker niet zomaar uit de lucht is komen vallen, in tegendeel. Het is namelijk zo dat reeds in een ver verleden, meer bepaald van de zestiende tot de achttiende eeuw heel wat uiteenlopende objecten tentoon werden gesteld in de zaak. Deze objecten waren afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Geen enkel onderwerp werd bovendien uit de weg gegaan om tentoon te stellen. Café Wunderkammer heeft er voor gekozen om dit bijzondere concept over te nemen, maar wel in een nieuw jasje te steken.

Bonte verzameling van bijzonderheden

Bij het betreden van Wunderkammer Nijmegen wordt meteen duidelijk dat er ongelofelijk veel bijzondere objecten deel uitmaken van het interieur. Heel wat gasten bestempelen het interieur dan ook als een bonte verzameling van bijzonderheden. Dit geldt eigenlijk niet alleen voor het interieur van deze zaak, maar ook voor de kaart. Zo kunnen gasten een keuze maken uit zomaar even 160 verschillende soorten bieren, andere gedistilleerde en alcoholvrije dranken. Wil je dus met andere woorden graag in Nijmegen kennismaken met enkele bijzondere drankjes uit verschillende uithoeken van de wereld? Dan ben je ook daarvoor bij Wunderkammer Nijmegen zeker en vast aan het juiste adres!

Een ongelofelijk gastvrij karakter

Wunderkammer Nijmegen is een horecazaak waarbij gezelligheid en het realiseren van een bijzondere ervaring centraal staan. Het is niet alleen het interieur dat hiervoor garant staat, maar ook de ongelofelijke gastvrijheid van het personeel. Je komt hier met een glimlach binnen en gaat met een nog grotere glimlach terug buiten. Ben je dus met andere woorden nog op zoek naar een echt bijzondere horecazaak in Nijmegen om een lekker drankje te gaan drinken? In dat geval is het zeker de moeite waard om kennis te maken met het ronduit unieke rariteitenkabinet van Wunderkammer Nijmegen!
ALLE FOOD BLOGS ALLE HOTSPOTS IN ARNHEM
Dit bericht is gepost in Food. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *