Interieur ideeën landelijke inrichting in de herfst

Landelijk interieur inspiratie voor in de herfst

Landelijke interieur ideeën zijn er ook voor de herfst. De herfst is altijd een beetje een vreemd seizoen. Aan de ene kant betekent de herfst natuurlijk vergankelijkheid. Bladeren vallen af, planten gaan dood, maar die vergankelijkheid ziet er tegelijk prachtig uit. Er is daarom ook niets mooiers dan om de herfst in je huis te brengen. Daarom geven we je hier drie landelijke interieur ideeën voor in de herfst.

Hang een gewei op aan de muur

Met het intreden van de herfst begint ook het jachtseizoen weer. Je kan het jachtseizoen ook in je huis brengen. Dat doe je bijvoorbeeld door een gewei aan de muur te hangen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet zo’n voorstander bent van de jacht. In dat geval kan je natuurlijk ook een kunstgewei aan de muur hangen.

Herfst, herfst, wat heb je te koop…

De herfst is natuurlijk ook een periode waarin de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Die bladeren hebben vaak een mooie kleur. Breng die bladeren in huis en combineer die in een schaal met dennenappels en herfsttakken. Zo is je huis binnen de kortste keren in een landelijke herfstsfeer.

Plaats fruitkisten in je huis

In de herfst wordt ook het fruit geoogst. Telers halen bijvoorbeeld de appel- en perenoogst binnen. Dat kan je ook in je landelijke interieur laten zien. Plaats bijvoorbeeld een veilingkistje met appels of peren in je huis. Ben je niet zo’n fruit eter? Dan kan je het kistje ook opvullen met houtwol. Je kan het fruit verwerken tot bijvoorbeeld appelmoes en in mooie weckflessen neerzetten in je keuken.

Landelijke interieur ideeën winter

Interieur ideeën voor een landelijke inrichting zijn ook in de winter nodig. Daarom geven we je drie tips voor landelijke interieur ideeën in de winter.

Koop mooie kerstballen en een echte kerstboom

Een landelijke inrichting is een inrichting die geënt is op het goede boerenleven. In een landelijke inrichting komen alleen maar pure materialen voor. Daarom hoor je in een landelijke inrichting een echte houten kerstboom aan te treffen, met mooie kerstballen.

Maak het gezellig met een open haard

Om een echte, warme en landelijke inrichting te krijgen in de winter moet je eigenlijk een open haard hebben. Natuurlijk kan dit niet in iedere woning, maar als je wilt kan je altijd een elektrische open haard plaatsen. Op die manier breng je toch een bepaalde knusheid in huis.

Doe veel met verlichting

De wintermaanden zijn vaak de donkere maanden. Niet iedereen vindt dat even gezellig. Door je huis goed uit te lichten en leuke lampen in je huis te plaatsen kan je je huis echter heel knus en warm maken. Zo worden de donkere wintermaanden hele gezellige, knusse maanden!

Interieur ideeën landelijke inrichting voor in de lente

Landelijke interieur ideeën heb je natuurlijk ook nodig voor het seizoen waarin veel nieuw leven wordt geboren. Daarom krijg je van ons ook voor dit seizoen drie tips om de lente in je landelijke interieur te halen.

Maak de geboorte van nieuw leven zichtbaar

Op het platteland is de lente een belangrijk seizoen. Er moet gezaaid worden en er worden nieuwe dieren geboren. Die sfeer wil je natuurlijk in huis halen. Hang daarom bijvoorbeeld een vertederende foto van lammetjes aan de muur. Dit kan je heel goed doen door bijvoorbeeld een IXXI op te hangen.

Een landelijke inrichting in de lente zonder bloemen bestaat nietEen landelijke inrichting in de lente heeft bloemen nodig. Verse hyacinten, tulpen en narcissen geven echt aan dat het lente is. Dat zou eigenlijk ook in je interieur terug moeten komen. Investeer daarom in mooie vazen en mooie plantenbakken en haal de lente in huis.

Hang lentetakken aan je deur

In de lente zie je ook allerlei planten weer uitlopen. Je kan deze takken afsnijden en aan je deur hangen. De takken zullen dan nog iets verder uitlopen. Zo geef je bezoekers een vrolijk gevoel bij de binnenkomst van je huis.

Interieur ideeën landelijke inrichting voor in de zomer

Landelijke interieur ideeën voor in de zomer zijn at moeilijker te geven. In de zomer verplaats het leven van binnen zich veel meer naar buiten. Toch kan je ook in de zomer van een landelijk interieur genieten. Daarom geven we je in dit artikel ook drie tips voor landelijke interieur ideeën in de zomer.

Breng je interieur naar buiten

In de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zitten en van de zon genieten. Daarom doe je er goed aan om je huis zoveel mogelijk met buiten te verbinden. Probeer daarom te zorgen voor deuren die open kunnen slaan. Vanuit die deuren kan je dan zo naar buiten lopen. Dit zorgt voor een enorm open gevoel.

Zorg voor een gezellig terras

Een gezellig terras is de basis van een landelijk interieur in de zomer. Op een gezellig terras met landelijke tuinmeubelen kan je urenlang genieten.

Richt een mooie buitenkeuken in

Echt landelijk genieten doe je natuurlijk met een mooie buitenkeuken. Door een landelijke buitenkeuken aan te leggen kan je echt genieten van lange mooie zomers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *